|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako problem |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Posiadam telefon stacjonarny Panasonic KX-TG2730S (przywieziony z USA). Ma on identyfikację numerów. Podłączyłem się parę ...
|
15739 |
2 |
może ktoś bęzie w stanie pomóc bądź doradzić - telefon już dość stary, wygrzebałam go ...
|
15688 |
1 |
Mam problem z odblokowaniem klawiatury w Noki E50 ,niedziala mi klawisz *. Mozna to ...
|
15673 |
7 |
witam mam taki problem:mam nokie n95 i czasem nie wykrywa dźwięków z kary pamięci, trzeba ...
|
15625 |
7 |
Witam, znowu mam problem z nokią. Mianowicie mam nokię 5200 (dostałem) i ...
|
15547 |
6 |
Witam, mam maly problem z modelem MY C5-2, a mianowicie kupilem kabel do niego i ...
|
15532 |
2 |
Witam, Mam problem z telefonem LG GD880.Gdy próbuję obejrzeć film na youtube,wrzucie,itp. nie chcą ...
|
15514 |
1 |
witam mam taki nietypowy problem mam telegon w orange w pop i wlasnie wczoraj kupilem ...
|
15472 |
5 |
Hejka Mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos kto bedzie umial sensownie odp ...
|
15382 |
1 |
mam następujący problem:jestem urzytkownikiem neostrady 1mega i zaraz po włączeniu komputera rzeczywiście ciągnie ona tyle ...
|
15181 |
0 |
dostalem roczny tel z anglii od brata, uzytkowal go w sieci orange. Gdy wkladam swoja ...
|
14956 |
7 |
Witam, Otóż mam 'mały' problem z tym telefonem. Gdy podłączam kabel ...
|
14908 |
3 |
problem polega na tym iz samoczynnie sie wyłącza i czasami nie chce sie włączyc a ...
|
14857 |
5 |
Telefon poprostu zawiesza sie i nic nie dziala, zeby przywrocic go do stanu uzywalnosci musze ...
|
14692 |
4 |
witam, Mam problem z telefonem nokia 3109c - zgrywalem na niego pliki via ...
|
14557 |
5 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|