|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako problem |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Witam, mam problem z moim telefonem ponieważ spadł mi i pękła czybka. Teraz jak ...
|
12175 |
4 |
Witam serdecznie, użytkuje od jakiś kilku miesięcy b2700, od jakiegoś tyg telefon cały czas się ...
|
12133 |
4 |
Witam mam problem tego typu. .. nie mogę wejść w niektóre funkcje telefonu i nie ...
|
12121 |
0 |
Mam nesotrade TP, problem polega na tym że gdy jestem połączony z internetem to telefon ...
|
12088 |
1 |
Mam taki problem: Jeśli dzwonie na numer chyba z ery albo heyah to jest ok ...
|
12043 |
2 |
Mój problem polega na tym, że od ok tygodnia nie mogę nawiązać połączenia z telefonem ...
|
11998 |
2 |
Witam, mam myPhone 6310 i problem z odczytem jego pamięci na ...
|
11977 |
1 |
Witam wszystkich forumowiczow. Mam problem z Moim Samsungiem U700. Polega on na tym, ze nie ...
|
11944 |
4 |
czy mają takie możliwośći, żeby podali mi zawartość tego smsa?? istnieje jakaś baza smsów????? prosze ...
|
11935 |
2 |
witam, chciałem dzisiaj zaktualizować oprogramowanie w mojej e71, gdy zostało jakieś 3 minuty do końca ...
|
11920 |
3 |
Mam problem z tym samsungiem. Otóż dziś mi przestał działać dźwięk. Nie wiem czym to ...
|
11896 |
4 |
Zakupiłem niedawno używaną nokię 6500 slide. problem polega na tym, że telefon całkiem często, nie ...
|
11818 |
3 |
Witam mam od wczoraj ten telefonik i mam ogromny problem z zasięgiem w miejscach gdzie ...
|
11780 |
3 |
Witam! Chcę przegrać kontakty z pamięci telefonu na karte SIM i wyskakuje mi błąd "pamięć ...
|
11707 |
2 |
:!: :!: 2 tyg. temu kupilem uzywana Nokie 5300 i czasami mam problem z wysylaniem ...
|
11698 |
3 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|