|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako problem |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Witam, mam Nokia 5230 i jestem laikiem absolutnym. Czy bylby ktos z forumowiczow tak mily ...
|
11563 |
2 |
witam. w wmojej noki x6 dostalem zestaw sluchawkowy ktory podlacza sie za pomoca bluetooth...mozna dzieki ...
|
11551 |
3 |
Mam taki problem z telefonem, poniewaz kolega źle wpisał trzy razy kod odblokowywujący i całkowicie ...
|
11521 |
1 |
Jest to mój pierwszy post na tym Forum więc witam Wszystkich serdecznie. A teraz do ...
|
11482 |
3 |
jak w temacie po 2 miesiacach nie uzywania tego telefonu nie dziala joystic,klawiatura ok,boczne przyciski ...
|
11461 |
3 |
Witajcie jestem nowy jak zły dział to z góry przepraszam mam następujący problem ...
|
11449 |
3 |
Witam serdecznie. Mam problem z rozpoznaniem przeznaczenia przejściówki, którą znalazłem w domu. Może ...
|
11449 |
5 |
Witam, mam problem z wyświetlaczem. Od pewnego czasu zaczyna mi "przygasać", traci kolory, odwraca ...
|
11425 |
3 |
Hej! Czy moze ktos z Was wie o co w tym chodzi;/ otoz jesli chce ...
|
11281 |
2 |
Witam Posiadam telefon LG KC550 i mam taki problem ze jak przesyłam z innego ...
|
11272 |
2 |
Witam,mam pytanko.Jestem posiadaczem nokii 5230 i jest ona na Plusa ale nie posiada sim locka ...
|
11269 |
3 |
Mój problem polega na tym, że po włączeniu telefonu jest normalnie ale jak już zgaśnie ...
|
11251 |
0 |
Posiadam Sony Ericssona K510i i od pewnego czasu słyszę swoich rozmówców bardzo cicho, oni z ...
|
11188 |
3 |
Witam, mam problem z nokią 6303 classic a mianowicie mając 5 smsow w skrzynce odbiorczej ...
|
11140 |
3 |
Witam wszystkich. Z góry przepraszam jeśli powtarzam się z tematem, ale to pierszy mój post. ...
|
11107 |
3 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|