GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Strona Główna GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ
 UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Strona Główna » Tagi » problem
Tematy oznaczone jako problem
Tytuł / treść wątku  Wyświetleń  Odpowiedzi 

Problem z Nokia 6288

Mam taki problem odsunołem klapkę w telefonie i nagle wyswietlacz sie rozmazał i telefon strasznie ...
11098 3

Problem z serwisem Mate20pro

Mam problem z telefonem i serwisem- oczywiście na gwarancji. Sprawa dotyczy Huawei mate20pro, kupiłem nowy ...
11008 0

Samsung i problem z naprawą nie do przejścia

Ułożyłem petycję i chcę ją ogłosić,
Co o niej myślicie? Coś dodać czy usunąć?[br ...
11005 3

Problem ze słuchawkami w nokii 6131

Witam,mam problem z słuchawkami w nokii 6131,jak podłączam je do tel.i chce włączyć radio pisze ...
10930 3

LG KC550 - problem z blokadą klawiatury.

Witam.
Mam problem z blokadą klawiatury w telefonie LG KC550. Nie jestem w stanie ...
10804 2

Problem z instalowaniem gier java i filmami w sanyo s750

Witam
mam

pewien
problem mam sanyo s ...
10786 0

Pomocy !!! Problem z SE c 902

Mam taki problem ze telefon zawiesza sie i nic nie moge zrobic bardzo czesto zawiesza ...
10762 3

Wielki problem z Samsungiem L760

Witam! Mam problem z Samsungiem L760. Kiedy Wysuwam klawiaturę obraz na ekranie zaczyna się nagle ...
10750 2

Problem z smsami w Plusie!

Witam. Jak w temacie mam kłopot,otóż któregoś dnia w trakcie wysyłania smsa rozładowała mi się ...
10633 2

Nokia 6288 problem z uruchomieniem

Witam. Mam ogromny problem! Minaowicie jestem 'szczęśliwym" posiadaczem nokii 6288. Wszystko bylo by ok gdyby ...
10513 2

Problem SGH J700

Witam mam problem z Samsungiem J700 a mianowicie z bluetooth. kupilem telefon okolo pol roku ...
10432 1

Nokia 6290 - problem (baardzo proszę o odpowiedź)

Całkiem niedawno zakupiłam sobie Nokię 6290, jednakże, niestety, poluzowały mi się "klapki" zasłaniające wejścia do ...
10360 2

SAMSUNG S8000 JET problem z nawigacją - GPS

Witam wszystkich i proszę o pomoc...
Mam Samsunga s8000 jet i chciałbym miec ...
10309 1

Problem z internetem w nokii 6151

Witam

Jak temat wskazuje mam problem ze skonfigurowaniem internetu w mojej komórce...[br ...
10309 2

Nokia 6600 Kabel USB ( problem )

Kupiłem kabel USB do nokii 6600 ale niemam pojęcia jak go użyć dostałem płyte ze ...
10267 1