| 

| 

|  | GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji

|  

| Tematy oznaczone jako na |  
      | Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |  
				| 

Wiceprezes ASUS Eric Chen trakcie konferencji The Edge of Beyond na  targach IFA 2017 w ...           | 13657 | 0 |  
				| 

Witam mam sprzet LG swift L5 , kozystam z wifi i wszystko dobrze smigało az ...           | 13642 | 0 |  
				| 

witam  Czy ktos przeszedl z neostrady na  netie jesli tak jak dziala ten internet ...           | 13606 | 0 |  
				| 

:: ::    T-Mobile został głównym partnerem tegorocznego festiwalu SnowFest 2016 i ...           | 13540 | 0 |  
				| 

Hej! Mam sony ericssona  k750i z ery, a uzywam plusa. Zdjelam simlocka ale nie potrafie ...           | 13492 | 2 |  
				| 

Mieszkańcy kolejnych dwudziestu pięciu miast i wsi z całej Polski mają szansę zdobyć multimedialną świetlicę ...           | 13462 | 0 |  
				| 

Chcesz czerpać przyjemność z aktywnego trybu życia, a nowoczesna  technologia to nieodłączny element Twojego stylu? ...           | 13450 | 0 |  
				| 

Samsung Galaxy Tab S3, tablet klasy premium, jest już dostępny na  polskim rynku. To stylowe ...           | 13426 | 0 |  
				| 

Orange Polska bezprawnie przedłużała umowy o świadczenie usług stacjona rnych o wiele miesięcy bez wyraźnej zgody ...           | 13414 | 0 |  
				| 

Od 15 czerwca br. w Unii Europejskiej wszyscy będziemy korzystali z usług telekomunikacyjnych na  nowych ...           | 13399 | 0 |  
				| 

W jakie gry na  xboxa i playstation gracie na jchętniej?  Ja pokusiłem się o grę ...           | 13393 | 1 |  
				| 

10 GB Internetu i NoLimit do wszystkich za 25 zł   Nielimitowane rozmowy ...           | 13378 | 0 |  
				| 

Witam, mam bardzo nietypowy problem....   Od rana  mama probuje sie do mnie ...           | 13339 | 0 |  
				| 

ZAGG Inc., właściciel marki InvisibleShield oferującej kompleksowe rozwiązania w zakresie ochrony ekranów urządzeń mobilnych wprowadził ...           | 13327 | 0 |  
				| 

Netia rozpoczęła sprzedaż usług na  łączach zmodernizowanych do standardu światłowodowego (oferta do 900 Mb/s). Pakiet: ...           | 13186 | 0 |  Tagi tematów by Puchatek •

Forum Wędkarskie  • Wędkarstwo •
 Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
 • mapa strony
 |  | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | 
 |  | 

| 

| 
 halohalo.pl - to co najciekawsze w telekomunikacji

| 

OnePlus Nord 4 – test, recenzja 

Smartwatch myPhone Watch Elegant 2 – test, recenzja 

Sony Xperia 1 VI – test, recenzja 

Smartwatch myPhone Watch Adventure – test, recenzja 

Smartwatch myPhone Watch Tool – test, recenzja