|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako problem |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Mam telefon w Orange, i chciałabym spytać, co zrobić, żeby przychodziły mi powiadamienia że ktoś ...
|
10255 |
0 |
mam problem z zalaną nokią n80 wszystko prawie jest już ok ale mam delikatnie zalany ...
|
10237 |
1 |
Nie dochodzą do mnie mmsy, telefonik kupiłem z allegro i nie wiem co jest w ...
|
10216 |
2 |
Gdzie w tym telefonie włącza się wibracje, bo nie umiem znaleźć i szukam już kilka ...
|
10138 |
0 |
Witam. Posiadam SE k510i. Od pewnego czasu mam poważny problem z telefonem. zaczeło się ...
|
10132 |
2 |
Witam, Mam kartę orange pop. Od kilku dni zauważyłam, że smsy przychodzą ...
|
10123 |
1 |
Konfiguracja już była robiona ze 100x na pewno poprawnie, bo przeze mnie i przez BOK ...
|
10114 |
0 |
Witam wszystkich:) Mam problem i jest on dziwny...jestem użytkownikiem sieci 36.6, czyli w sumie plusa... problem ...
|
10093 |
1 |
Poczte głosową mam aktywną (sprawdziłem za pomocą *122# )Dostałem sms z informacją, że mam nową ...
|
10081 |
1 |
siema, mam pewien problem z nokia 5230, chodzi o to ze zapodalem na akrte pamieci ...
|
10051 |
2 |
chce zainstalować na nokie n80 thema czy tomtoma, uzywam do tego programu pc suit. Wczoraj ...
|
10036 |
2 |
mam problem z moją przeglądarką internetową w telefonie jak chcę wejść na jakąś stronę www ...
|
9961 |
2 |
Witam model telefonu jak wyzej, AX72 - otóż pobieralem dane odnosnie konfiguracji mms ze ...
|
9961 |
0 |
problem polega na tym że po przesłaniu kilku mp3 telefon normalnie działał a po 10 ...
|
9934 |
2 |
Witam ;) Otóż mam taki problem. Kupiłam telefon Samsung Delphi jakoś pod koniec maja od ...
|
9901 |
2 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|