| 

| 

|  | GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji

|  

| Tematy oznaczone jako na |  
      | Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |  
				| 

Witam. Mam pewien problem, jestem klientem sieci Orange, zna joma chciala wyslać mi sms z numeru ...           | 12121 | 1 |  
				| 

Uważaj, co wysyłasz zna jomym na  Messengerze. Możesz trafić do więzienia!    ...           | 12100 | 0 |  
				| 

List intencyjny podpisany przez firmę Ericsson oraz Fundację PLON obejmuje wspólneprzygotowanie oferty usług i aplikacji ...           | 12085 | 0 |  
				| 

Dziś o telefona ch pisze się zwykle w kontekście smartfonów – modeli z dotykowymi ekrana mi, zaawansowanymi ...           | 12025 | 0 |  
				| 

Wysoko oceniana  przez użytkowników sklepu Google Play aplikacja antywirusowa ESET Mobile Security zyskała właśnie ciekawą ...           | 11992 | 0 |  
				| 

To ostatnia w tym roku tak duża szansa na  zakup na jnowszych modeli smartfonów Xperia z ...           | 11956 | 0 |  
				| 

Musze kupić telefon na  prezent komunijny. na jważniejszy warunek musi mieć różową obudowę! Oczywiście telefon dla ...           | 11941 | 3 |  
				| 

50% więcej do doładowania to walentynkowa promocja Plusa dla użytkowników usług na  kartę. Z nowej ...           | 11869 | 0 |  
				| 

Firma Samsung wprowadza na  rynek swoje na jnowsze smartfony: Galaxy S8 i Galaxy S8+.   ...           | 11767 | 1 |  
				| 

Hej!  Bylem ostatnio na  koncertach HeavyMetalowych i stwierdzilem ze przydalby mi sie jakis telefonik ...           | 11710 | 3 |  
				| 

Redmi Note 5A to kolejny wprowadzony do szerokiego portfolio ABC Data smartfon Xiaomi, który idealnie ...           | 11677 | 0 |  
				| 

Od dziś portfolio myPhone wzbogaca smartfon Pocket 2 – druga generacja popularnego, 4,5-calowego modelu polskiej ...           | 11665 | 0 |  
				| 

Pulse to kolejny telefon na  rynku z systemem Android, który wkrótce pojawi się w sieciach ...           | 11620 | 0 |  
				|  | 11608 | 0 |  
				| 

myPhone i HAMMER będą jednym z wystawców prestiżowych targów Mobile World Congress w Barcelonie. Przedstawiciele ...           | 11566 | 0 |  Tagi tematów by Puchatek •

Forum Wędkarskie  • Wędkarstwo •
 Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
 • mapa strony
 |  | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 6 | 
 |  | 

| 

| 
 halohalo.pl - to co najciekawsze w telekomunikacji

| 

OnePlus Nord 4 – test, recenzja 

Smartwatch myPhone Watch Elegant 2 – test, recenzja 

Sony Xperia 1 VI – test, recenzja 

Smartwatch myPhone Watch Adventure – test, recenzja 

Smartwatch myPhone Watch Tool – test, recenzja