| 

| 

|  | GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji

|  

| Tematy oznaczone jako na |  
      | Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |  
				| 

Firma Samsung, z okazji polskiej premiery smartfonów Galaxy S9 i S9+, przygotowała konkurs, w którym ...           | 11527 | 0 |  
				| 

Jak mam to zrobić na jpierw miałem problemy z odbieraniem i wysyłaniem MMS ale zna lazłem że ...           | 11467 | 2 |  
				| 

T‑Mobile kończy projekt rozwoju swojej sieci sprzedaży i z tej okazji zaprasza klientów na  oficjalne ...           | 11395 | 0 |  
				| 

Od 25 maja weszły w życie nowe zasady rozliczania roamingu dla klientów Plusa i Plusha ...           | 11362 | 0 |  
				| 

Plus wprowadził nową prostą ofertę na  kartę. To wyjście na przeciw oczekiwaniom klientów, którzy w czasach ...           | 11308 | 0 |  
				| 

:: - UPC Polska wycofało wniosek o przejęcie kontroli na d spółką Multimedia Polska.  - ...           | 11293 | 0 |  
				| 

Witam   Zakupiłem pierszego w życiu "Erika" i na grywa mi filmy w jakiś ...           | 11216 | 1 |  
				| 

Rok 2009 był szczególny dla ofert na  kartę. Koszt użytkowania telefonu komórkowego bardzo zmalały. Które ...           | 11212 | 2 |  
				| 

Plus wprowadza nową promocję skierowaną do osób, które mieszkają w Polsce, ale chcą pozostawać w ...           | 11161 | 0 |  
				| 

100% więcej do doładowania to nowa promocja Plusa dla użytkowników usług na  kartę. Z nowej ...           | 10918 | 0 |  
				| 

Od dziś 18, kwietnia 2018 r, do oferty MIX w T‑Mobile wchodzi SuperZestaw: multimedialna  Motorola ...           | 10843 | 0 |  
				| 

Witam, wiem na  pytanie można  odpowiedzieć np. ...  Sprawdz sobie sam.  Tu proszę ...           | 10765 | 1 |  
				| 

Przyszedł czas na  zaprezentowanie trzeciego w tym roku raportu stworzonego na  podstawie pomiarów użytkowników aplikacji ...           | 10696 | 0 |  
				| 

Cześć :wink: . Ostatnio trochę poszperałem na  stronie Orange i zna lazłem ciekawy i interesujący mnie ...           | 10663 | 1 |  
				| 

Mam zamiar kupić nokie 6230i w lombardzie. Telefon jest jeszczcze na  gwarancji (3 miesiące:p), kupiony ...           | 10630 | 1 |  Tagi tematów by Puchatek •

Forum Wędkarskie  • Wędkarstwo •
 Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
 • mapa strony
 |  | Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 6 | 
 |  | 

| 

| 
 halohalo.pl - to co najciekawsze w telekomunikacji

| 

OnePlus Nord 4 – test, recenzja 

Smartwatch myPhone Watch Elegant 2 – test, recenzja 

Sony Xperia 1 VI – test, recenzja 

Smartwatch myPhone Watch Adventure – test, recenzja 

Smartwatch myPhone Watch Tool – test, recenzja