Orange, Netia, Dialog i innni operatorzy stacjonarni. A także operatorzy VoIP. - Dialog daje laptopa przy podpisaniu umowy
denis11 - Nie Paź 28, 2007 20:22 Temat postu: Dialog daje laptopa przy podpisaniu umowy Witam!
teraz sporo widać reklamującego się Dialoga.. mają ofertę, która serwuje laptopa jeśli się podpisze umowę Zastanawiam się poważnie nad skorzystaniem z tej promocji. Idealnie sie składa, że zmieniłem miejsce zamieszkania i potrzebuje podpisać umowę z jakimś usługodawcą:)
ja niestety nie mam własnego notebook'a a za gotówkę jeszcze trochę mnie nie będzie stać :/
jest to dogodna mozliwośc dorobienia się nowszego sprzętu a dokładnie nie stacjonarnego.
..chciałbym się coś nie coś dowiedzieć na ten temat. Jak oceniacie tego laptopa, jak wogóle podobaja wam się warunki umowy itp.
Zapraszam do wypowiadania się
może ktoś już skorzystał z danej oferty, albo sie nią interesuje..będę wdzięczny za komentarze!
pzdr!
darkgee - Sob Lis 03, 2007 15:38
Wiesz lepiej jest wziąć i kupić laptopa np. na raty i osobno internet. Poza tym musisz upewnić się, czy mieszkasz w dobrym miejscu, aby internet chodził Ci wystarczająco szybko.
Pozdro
|
|
|