Nokia, Lumia - Nokia N80, warto?
SimeK - Czw Gru 27, 2007 12:31 Temat postu: Nokia N80, warto? Tak jak w temacie
To będzie mój pierwszy fonik z symbianem.
+ i - tego aparatu
MaciaSS - Pon Gru 31, 2007 09:50
Witam serdecznie,
N 80 - naprawdę bardzo fajny telefonik, troszke bajerów no i Symbian - pamietaj tylko, że jak mu powgrywasz full jakiś zbędnych Ci programów, i zawalisz go jakimis pierdołami, to bedzie Ci troszkę zamulał i z deka się przycinał..
Ogólnie telefonik średnio awaryjny i warty polecenia
Pozdrawiam
SimeK - Pon Gru 31, 2007 12:29
Zamówiłem go sobie i czekam
Mam nadzieje, że nie nawali mi
MaciaSS - Śro Sty 02, 2008 12:14
Witam serdecznie,
..napewno będziesz zadowolony - to naprawdę fajna maszynka
Pozdrawiam
Tomek88 - Pon Mar 03, 2008 21:30
Witam!
Planuje zakup N80. Moje pytanie dotyczy przede wszystkim baterii w tym telefonie: na ile wystarcza?
Wszelkie uwagi dotyczące plusów i minusów tego telefonu będą bardzo miło widziane(jak się korzysta, co przeszkadza, czy tworzą sie luzy itd).
P.S. Jakie są zasadnicze różnice pomiędzy n80 N80 ie?
Z góry dzięki.
MaciaSS - Pon Mar 03, 2008 21:57
Witam serdecznie,
Bateria różnie..zależy jak często używasz telefonu..od 2-4 dni maxymalnie, ale licz się z tym, że ma dość spory wyświetlacz, niezłej rozdzielczości i ogólnie potrzebuje troszkę energii i bateria może różnie 3mać..jak często dzwonisz, pstrykasz fotki i piszesz esemesy to licz się z tym, że może byc tak że co wieczór będziesz ładował baterie . Co do samego telefonu - jest to naprawdę fajna maszynka, dobrze zrobiona, technicznie dopracowana i posiadająca dość dobrą elektronikę w środku..jeżeli będziesz go szanował to Ci długo posłuży to naprawdę dobry slayder Nokii . Luzy się raczej nie tworzą, musisz się bardzo postarać żeby coś tam wyluzować... Co do różnicy..ta druga to Internet Edition..ale w Polsce to i tak bardzo kuleje więc raczej bym na to nie patrzył . Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania to śmiało pisz na forum..napewno ktoś Ci pomoże :) .
Pozdrawiam
Tomek88 - Pon Mar 03, 2008 22:29
Wielkie dzięki
Jestem już prawie zdecydowany...
MaciaSS - Pon Mar 03, 2008 22:30
Witam serdecznie,
Cieszę się że mogłem jakoś pomóc
Pozdrawiam
|
|
|