Telefony komórkowe, smartfony, akcesoria - jakie wybrać? - Wybór telefonu (niezbyt bajeranckiego)
an20 - Pon Mar 10, 2008 17:26 Temat postu: Wybór telefonu (niezbyt bajeranckiego) witam, to mój pierwszy post na forum
mam pytanie do osob siedzacych bardziej w branzy, szukam telefonu, ktory spełni kilka dość niewygórowanych wymagań:
- duze klawisze (piszę mnóstwo smsów)
- kalendarz z obowiazkowymi przypomnieniami
- kalkulator
- notatnik
- budzik
- kolorowy, ladny wyswietlacz
byłoby miło jakby posiadal bluetooth
nie musi posiadac ani odtwarzacza mp3 (uwazam ze telefon nigdy nie zagra jak dobry odtwarzacz ), ani nawet aparatu, choc teraz to standard. Lubie ladne przedmioty wiec celuję w coś bardziej nowoczesnego..
na razie wpadla mi w oko Nokia 3110 classic, ladnie i klasycznie, ale moze ktoś poleci coś lepszego? byłbym wdzięczny za propozycje
cena nie gra roli
MaciaSS - Pon Mar 10, 2008 22:55
Witam serdecznie,
3110 to fajny klasyczny telefonik Nokii, dopracowany i możesz sobie troszkę o nim poczytać na forum - ktoś tam o nim pisał, że posiada itd. więc przeszukaj forum w dziale Nokii . Co do innych prostych i fajnych telefoników to może 6151 - też jest w miarę fajny i posiada funkcje, których szukasz .
Jeżeli masz jeszcze jakieś propozycję, to napisz na forum - z chęcią Ci odpowiem czy warto go kupić, co jest w nim dobrego, a co nie..
Pozdrawiam
ziomiwan - Pią Mar 14, 2008 20:13
Witam
3110Classic ma i duże klawisze no i bez zbędnych bajerów. No i niska cena , więc po co przepłacać skoro tu wszystko Ci pasuje .
Pozdrawiam
Buc - Czw Mar 27, 2008 19:05
Ja także jestem za Nokią 3110c, to telefon w sam raz dla każdego.
|
|
|