To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji

Telefony komórkowe, smartfony, akcesoria - jakie wybrać? - kradziez z konta

bodzio - Nie Cze 15, 2008 14:16
Temat postu: kradziez z konta
Witam wszystkich serdecznie i mam bardzo wazna sprawe chodzi o to ze systematycznie(okolo co 10 minut) znika mi okolo 1 p z kata (mieszkam w uk i posiadam operatora o2) zaczelo to sie tak 3 dni temu po vczym wczoraj dostalem sms od jakiegos nie znajomego numeru wygladal on tak : ""zauwazyles ze z twojego konta znikaja pieniadze?jesli chcesz temu zapobiedz odpowiedz na tego sms POMOC a my sie z toba skontaktujemy i powiemy ci jak to usunac"". Czy kiedykolwie spotkal sie ktos z czyms takim to jakis wirus czy co ??jak to usunac z gory dzieki
MaciaSS - Nie Cze 15, 2008 15:06

Witam serdecznie,
Jaki model telefonu posiadasz i skąd masz telefon ?? Spotkałem się pare razy z podobna sytuacja..
Pozdrawiam :cool:

bodzio - Nie Cze 15, 2008 15:18
Temat postu: telefon
posiadam SE k850 ale nie wiem czy ma to cos wspolnego z telefonem wpakowalem karte sim do SE 750 i jest to samo
MaciaSS - Nie Cze 15, 2008 15:20

Witam serdecznie,
..coś tam słyszałem..proponuje skontaktować się esemesem z tymi ludzmi..sam tego nie obejdziesz.. :(
Pozdrawiam :cool:

niedobradzidzia - Nie Cze 15, 2008 20:25

Tylko, czy tej "pomocy" można zaufać? Dlaczego giną pieniądze z konta i nagle pojawia się sms z propozycją pomocy? Trochę to dziwne... :roll:
darkgee - Pon Cze 16, 2008 11:55

Najlepiej udaj się do salonu o2 i spytaj się co się dzieje. Bo ten SMS o treści "POMOC" jest dziwnie podejrzany.