Orange, Netia, Dialog i innni operatorzy stacjonarni. A także operatorzy VoIP. - domokrazcy telekomunikacyjni
aerodyna - Pon Cze 16, 2008 16:20 Temat postu: domokrazcy telekomunikacyjni czasem nie wiem w jakim wieku zyjemy.
przyszlo dzis do mnie 3 gosci z TELE2 (jestem uzytkownikiem TP SA) wmawiajac, ze sa z TP i nastapila obnizka kosztow. po wnikliwej dyskusji okazalo sie, ze sa jednak z TELE2, ktore podpisalo umowe z TP rok temu (ktorej nie podpisalo, o zgrozo) i ich reprezentuja.
i wcale nie chodzi mi o nieetyczne zachowanie TELE2 i klamanie w zywe oczy.
kiedy panowie w ilosci 3 tu byli, i probowali przekonac do siebie, probowalam dodzwonic sie do TePsy. Infolinia - nic. Odzialy terenowe - nic. Trwalo to jakies 15 minut. Po czym zadzwonilam do dzialu platnosci (zadzialalo!!) i przelalam na Pania moje spostrzezenia. Pani potwierdzila moje domysly, ze panowie w ilosci 3 to 'oszusci' (swoja droga, dlaczego chodza w 3ke? przypomina mi sie kawal o policjantach chodzacych w parach, a to tylko pary;)
Po tym fakcie zadzwonilam do TELE2 (probowalam). Oczywiscie nikt nie odebral. Po 5-tej probie zaniechalam. To jak walka z wiatrakami.
Zastanawiam sie teraz, czy kiedys dojdziemy do momentu, ze operator telekomunikacyjny bedzie traktowal nas jak klientow. Poki co najchetniej odcielabym wszystkie kable wchodzace do mojego domu.
Macie podobne doswiadczenia?
ziomiwan - Pon Cze 16, 2008 19:07
Nie za bardzo rozumiem Twój problem i to o co Ci chodzi...
Pozdrawiam
aerodyna - Śro Cze 18, 2008 14:36
o traktowanie klientow a priori jak komorke z bazy danych excela, prosze kolegi
ziomiwan - Śro Cze 18, 2008 17:25
O to że przyszło kilku gości żeby namówić Cię na ich oferte?? Hmmm to chyba normalne i nie oznacza złego traktowania klienta. A to że tepsa nie odbiera telefonów to normalne bo to banda złodziei.
Pozdrawiam
|
|
|