Operatorzy: T-Mobile, Plus GSM, Orange, PLAY - Plus: nie dodzwonisz się z "zastrzeżonego"
halohalo - Nie Lip 12, 2009 12:38 Temat postu: Plus: nie dodzwonisz się z "zastrzeżonego" Blokowanie połączeń przychodzących z tzw. numerów zastrzeżonych zaoferowała swoim klientom sieć Plus - podaje Telepolis.pl. (DI)
W efekcie osoby wykonujące połączenia z numerów zastrzeżonych nie będą mogły dodzwonić się do klientów sieci Plus z aktywną usługą.
Aktywacja, dezaktywacja oraz korzystanie z usługi "Blokowanie połączeń przychodzących z numerów zastrzeżonych" są bezpłatne.
Promocja trwa od 1 lipca 2009 r. do odwołania.
Źródło:
Dziennik Internautów
niedobradzidzia - Nie Lip 12, 2009 12:48
No wreszcie to zrobili! Wkurzają mnie telefony z zastrzeżonego, a w ogóle Orange, który przed końcem umowy dzwoni 4 razy dziennie z zastrzeżonego bo nie odebrałam ich połączenia jak dzwonili z normalnego numeru. Wycwanili się, mam ich dość. Wynoszę się do Plusa
ziomiwan - Nie Lip 12, 2009 14:12
Powinni w ogóle zablokować możliwość ustawienia numeru jako "zastrzeżony" denerwuje mnie to strasznie. Nigdy nie odbieram takiego numeru.
niedobradzidzia - Nie Lip 12, 2009 14:30
Też takich telefonów nie odbieram bo jeśli ktoś ma do mnie sprawę, to niech zadzwoni "po ludzku".
haloxavi - Pon Lip 13, 2009 09:33
Dotąd mi to nie przeszkadzało, ale faktem faktem wiele osób bawi się zastrzeżonymi numerami. Usługa dosyć ciekawa.
ziomiwan - Pon Lip 13, 2009 19:01
Przeważnie dzieci blokują prezentację numeru i bawią się w ten sposób.. Normalnej osobie dorosłej nie potrzeba zastrzegać numeru...
|
|
|