Motorola - problemy z motorola v3
Anonymous - Śro Maj 24, 2006 20:39 Temat postu: problemy z motorola v3 mam problem z moją motorolką v3, pierwszy raz ją ładowałem... i zauważyłem że po zamknięciu klapki mi się wyłązca a ekranik zew. wogóle mi się nie uruchamia. czasami po wprowadzeniu pin-u na wyświetlaczu głównym pojawiają się poziome kreski(czarno żółte) i mi się wyłącza ekran ale klawiatura jest podświetlana...co to może być?? wada oprogramowania czy czy uszkodzenie ekranu(telefon mi jeszcze ani raz nie upadł)?? proszę o szybką odp
pepi - Nie Mar 04, 2007 20:08
Motka v3 to dziwny telefon... Ja jak za szybko zamknę ją, to się wyłącza... :/ jednym słowem: zonk ciulowy tel
MaciaSS - Nie Mar 04, 2007 20:58
Witam serdecznie,
..najprawdopodobniej przyczyną awarii Twojej V3 jest kabel LCD połączony z płytą główną..zazwyczaj kabel ten pęka - przerywa, lub zagina sie podczas otwierania i zamykaniu telefonu, przez co później właśnie dzięją się opisane wyżej szopki..proponuję podejść do serwisu żeby chłopaki to sprawdzili lub jeżeli telefon jest na gwarancji to zareklamować ..aha tak na marginesie wszystkie V3 wychodzą wadliwe z fabryki i niestety...sypią się jak choinka po świętach, więc zaczynaj się przyzwyczajać do awarii swojej Vki, każda tak ma..tylko w niektórych wcześniej wychodzi wada, w niektórych później..a może się zdarzyć że wszystko będzie zawsze super, ale nie chce mi się w to wierzyć
Pozdrawiam
mistry - Nie Lip 08, 2007 11:47
witam serdecznie.mam problem z moja v3.ubywaja mi pieniadze z konta mimoze nie wykonuje polaczen. przychodzi nagle wiadomosc oplata za wyk polaczenie koszt...itp.dzieje sie tak od czasu gdy wsadzilem karte w moja v3
[ Dodano: Nie Lip 08, 2007 12:52 ]
ostatnio zauwazylem ze w trakcie wysylania mmsa nawiazuje polaczenie obojetnie czy dojdzie czy nie ubywa okolo 5zlotych.dziwne.pozdro prosze o odpowiedz
|
|
|