Sony, Sony Ericsson - hasło na folder
PatriarchUr - Czw Mar 18, 2010 18:53 Temat postu: hasło na folder Elo, elo 3,5,0, mam kolejny problem z moim SE K800i. Chciałbym się dowiedzieć jak (i czy wogule można) zakłada się hasła na foldery. Mój tata co 2 dni przegrzebuje mojego fonika i usuwa muzykę, filmy, zdjęcia(itp.). Jeżeli da się założyć hasło na folder t bardzo proszę o odpowieć jak się to robi, koledzy ze szkoły mówią, że trzeba mieć jakiś program czy aplikację. Z góry dziękuję za pomoc.
ardsdz - Pią Mar 19, 2010 13:31
Tak, trzeba mieć aplikacje, koledzy dobrze Ci mówią, wiedzą o czym mówią, tylko czy mówią, że to jest ciężko raczej zrobić, tego nie wiem Nie, nie nadążam takim tempem... ale ja gotem jestem, nie raperem. Trzeba mieć odpowiednie oprogramowanie, to jest grzebanie w plikach, coś jak grzebanie w systemie. Ja tak swojego k800 utrupiłem, bo to ma zamknięty system, a nie Symbian, czy WM, więc sprawa trochę cięższa jest. Ogółem jeśli chce Ci się brudzić i nie boisz się roz*** telefonu to możemy spróbować.
darkgee - Sob Mar 20, 2010 10:32
Jest na to sposób, ale jest mnóstwo zabawy z tym i, tak jak mówi ardsdz, bardzo łatwo uwalić telefon w ten sposób. Jeżeli chcesz się bawić z tym przez kilka godzin i nie boisz się, ze coś zepsujesz, to mogę ci podesłać linki.
PatriarchUr - Pon Mar 22, 2010 17:28
jeżeli moglicyście wytłumaczyć to tak bardziej zrozumiale, bo praktycznie to rozumiem tylko to że trzeba się bawić z fonikiem przez kilka godzin i modlić się żeby się fonik ne zepsuł, a tak wogule to może jednak jest jakaś aplikacja, dzięki której tak poprostu wchodzę w "więcej" i daję załuż hasło, sprubuję zapytać kuzynów bo oni się na telefonach znają.
darkgee - Pon Mar 22, 2010 17:51
To nie jest Symbian czy WM, że zainstalujesz jedną aplikacje i możesz sobie założyć hasło na dowolny folder. W SE wymaga to grzebania się w plikach systemowych, a tam jest bardzo łatwo coś nie tak wgrać. I jeżeli coś w tym zepsujesz, to żadna gwarancja ci tego nie obejmie.
Powiem ci tylko tyle, że przygotowanie samego telefonu do wgrywania jakichkolwiek patchy zajmuje około 1 godziny.
ardsdz - Pon Mar 22, 2010 18:18
Ew. można się pobawić w jakieś bzdetne aplikacje, ale to nie daje rezultatów. Darkgee i ja już Ci wspomnęliśmy, że to nie kwestia jednego programiku. Jak udupisz telefon to nie miej pretensji do nas. Ale zapewniamy, że da się to zrobić. Tylko trzeba być cierpliwym i trochę pogrzebać w romie.
PatriarchUr - Pon Mar 22, 2010 22:17
oki dzięki za pomoc narazie nic ne bede robił bo jeśli i sie coś zroąbie to bb i po foniku, ale wielkie dzięki za pomoc przynajmniej wiem że jest jakaś aplikacja.
ziomiwan - Pon Mar 22, 2010 23:17
Pisz normalnie jak człowiek, a nie jakimiś głupimi skrótami.
Piszemy poza tym telefon, a nie fon- fonik.
Zdania zaczynamy z wielkiej litery. Zapamiętaj to na przyszłość.
ardsdz - Wto Mar 23, 2010 10:18
NIE BAW SIĘ W TE BZDETNE APLIKACJE, CZŁOWIEKU!!! To jest pic na wodę!
darkgee - Śro Mar 24, 2010 09:00
Czy my gdzieś w ogóle napisaliśmy, że takie aplikacje istnieją? Było tylko, że mogą istnieć. Ale instalowanie ich nie ma sensu. Wystarczy tylko, że ktoś ci najedzie na ikonę tej aplikacji, naciśnie "C" i po sprawie, nie masz już aplikacji.
ardsdz - Śro Mar 24, 2010 18:08
Mmm... chyba się nie jasno wyraziłem. Aplikacje takie są, ale głupota . Bez patcha nic się nie zrobi, tu się trzeba pobawić trochę więcej. Darkgee dobrze prawi, w SE nie ukryjesz aplikacji nigdzie!
|
|
|