Nokia, Lumia - nokia X6 - kilka pytan
waldix6 - Nie Mar 21, 2010 18:11 Temat postu: nokia X6 - kilka pytan witam..posiadam nokie x6 i mam kilka pytan....
1. czy ktos wie jak wrac polskie menu do tego telefonu..?
2 jak zrobic na wyswietlaczu skroty...?np skrot do gg zeby byl pod reka na wyswietlaczu odrazu...
3. szukam dobrego programu zeby sluchac polskiego radia w teleofonie
odpowiedzi, jakiekolwiek rady, stronki internetowe z góry dziekuje
darkgee - Nie Mar 21, 2010 19:03
1. Spróbuj podłączyć telefon pod komputer i zaktualizować go przez Nokia Software Updater. Powinno ci od razu wgrać polski język.
2.Menu-> Ustawienia-> Osobiste-> Ekran Główny-> Skróty. Tam sobie wybierasz w jakim miejscu ma być umieszczony jaki program chcesz. No chyba, że na ekranie nie masz żadnych skrótów, to musisz je włączyć w Ekranie głównym-> Temat ekranu głównego.
3. Ale jakiego radia internetowego czy normalnego? Do obierania normalnego radia masz w telefonie aplikację Radio, a do internetowego radia poszukaj w Google Nokia Internet Radio.
markiz31 - Pon Mar 22, 2010 18:07
darkgee napisał/a: | 1. Spróbuj podłączyć telefon pod komputer i zaktualizować go przez Nokia Software Updater. Powinno ci od razu wgrać polski język.
2.Menu-> Ustawienia-> Osobiste-> Ekran Główny-> Skróty. Tam sobie wybierasz w jakim miejscu ma być umieszczony jaki program chcesz. No chyba, że na ekranie nie masz żadnych skrótów, to musisz je włączyć w Ekranie głównym-> Temat ekranu głównego.
3. Ale jakiego radia internetowego czy normalnego? Do obierania normalnego radia masz w telefonie aplikację Radio, a do internetowego radia poszukaj w Google Nokia Internet Radio. |
Witam mam najnowsze oprogramowanie w nokii x6 bo wgrałem przez ten program lecz język dalej mam angielski i w ustawieniach nie mam do wyboru polskiego to co mam zrobić gdzie to ustawić jeśli to możliwe?
|
|
|