Pozostałe marki telefonów - aphone firmy Vordon
Gagarin - Pon Kwi 12, 2010 20:39 Temat postu: aphone firmy Vordon witam , używam aphona firmy Vordon i nie wiem czy aplikacje przygotowane dla iphona będą tu pasować.
ziomiwan - Pon Kwi 12, 2010 22:37
Haha nie . TO niema nic wspólnego z iPhone i jego oprogramowaniem.
Więc nie nie będą działać.
ardsdz - Wto Kwi 13, 2010 19:35
Dobre! To już bym go kupił i używał zamiast jabłuszka.
Nie będą działać...
Ale te podróbki mają wzięcie! Gdzieś już na forum mieliśmy coś podobnego.
ziomiwan - Wto Kwi 13, 2010 19:51
Mają bo wizualnie są niemal takie same . Ale technicznie to nie mają nic wspólnego z Apple.
Co tu dużo mówić 300zł, a 2tys...
ardsdz - Śro Kwi 14, 2010 16:22
Poczekaj jak będziesz za kilka lat mówił, kiedy IPhona przegonią
Gagarin - Pią Kwi 16, 2010 08:31
no może się tak wydarzyć w końcu te najnowsze technologie są dostępne dla każdego, ale mimo wszystko , że mówicie , że to z Chin to pokarzcie mi produkt, który nie jest z chin, wszytsko produkowane w tych samych fabrykach, ja jestem zadowolony, mimo , że nie ma jabłuszka na grzbiecie
ziomiwan - Pią Kwi 16, 2010 09:04
Nie tych samych, nie przesadzaj.
I nie przegonią . Technologie kosztują, jeśli zwiększą koszt urządzenia przez wzrost kosztów produkcji to towar nie będzie im schodził.
ardsdz - Pią Kwi 16, 2010 14:35
Bo i tak kiedyś to, co dzisiaj uznajemy za cud techniki będzie śmieciem, w porównaniu do tego, co się pojawi.
darkgee - Sob Kwi 17, 2010 09:19
Ano. Kiedyś aparaty w telefonach były super bajerem. Dzisiaj jest to standard.
Gagarin - Śro Maj 05, 2010 09:51
no to prawda, ale wiecie co nie ma się co łudzić wszystko teraz jest chińskie czy nam się to podoba czy nie, iphone też, i pewnie koszt jego wytworzenia kosztuje 10 dolarów, ale dobrze , żę jest tańsza alternatywa i , że za małe pieniądze można mieć fajny gadżet i być zadowolonym , ja polecam
ziomiwan - Śro Maj 05, 2010 10:17
To, że coś jest robione w Chinach nie oznacza, że jest robione jak np. aphone .
Są fabryki i fabryki .
ardsdz - Śro Maj 05, 2010 14:21
Tak jak są ludzie, krzesła i parapety
Ale to nie jest tańszy odpowiednik To jest TYLKO alternatywa, ale w sumie, to do IPhona nie bardzo porównywać...
ziomiwan - Śro Maj 05, 2010 18:25
No nie wolno porównywać tego do iPhone, bardziej można porównać do LG cookie.
Gagarin - Śro Maj 05, 2010 22:50
ja nie staram się porównywać, mówię, że stanowi alternatywę tańszą a równie wyposażoną w gadżety, także dla kogoś kto nie chce wydawać dużo kasy ten telefon Vordona jest dobrym rozwiązaniem, ale każdy może mieć swoje zdanie , ja mam takie
ziomiwan - Czw Maj 06, 2010 09:39
Nie nie nie... Nie stanowi alternatywy tańszej, a równie dobrze wyposażonej... Proszę sprawdź najpierw to co ma w sobie i co potrafi iPhone, a dopiero później napisz coś takiego .
Bo można równie dobrze powiedzieć, że nokia 3310 jest tańszą alternatywą, a równie dobrze wyposażoną jak iPhone.
|
|
|