Operatorzy: T-Mobile, Plus GSM, Orange, PLAY - Połączenia zagraniczne
Gina - Pią Kwi 23, 2010 19:38 Temat postu: Połączenia zagraniczne Jakie są obecnie opcje telefonowania za granicę? Potrzebuję opcji, która przy założeniu, że parę razy jednak w tygodniu zadzwonię, nie zjadłaby mnie z butami finansowo. Obiła mi się o uszy jakaś oferta międzynarodowa, ale pewności nie mam co to było. Pewnie trochę tego jest jakie są stawki? da radę przenieść się sprzed komputera na telefon, żeby po ludzku porozmawiać z rodziną?
ziomiwan - Pią Kwi 23, 2010 21:36
Czasami Heyah niema czegoś takiego jak taniej zagranicę??
darkgee - Sob Kwi 24, 2010 07:41
W Heyah i Erze jest 59gr/min. To chyba jedna z najtańszych ofert.
Gina - Wto Kwi 27, 2010 23:29
W jakich taryfach obowiązuję te stawki? wzięłabym coś chociażby tylko dla tych połączeń.
haloxavi - Czw Kwi 29, 2010 11:51
Gina - oferta międzynarodowa to trochę zbyt szeroko powiedziane. Przede wszystkim do jakiego kraju chcesz dzwonić? Wiem, że Heyah ma do wielu tanio, ale oczywiście nie do wszystkich.
Gina - Czw Kwi 29, 2010 15:08
Głównie Niemcy, okazjonalnie Francja. W zasadzie wiem tylko, że ostatnio Kanada weszła do oferty, tak mi się obiło o uszy. Poza tym nie słyszałam wiele.
Merry - Czw Kwi 29, 2010 16:56
To Heyah pasuje, ma tanie połączenia do UE, USA, Kanady, Australii i ilku innych państw. Minuta kosztuje 59 groszy- taryfa Nowa Heyah.
Gina - Sob Maj 01, 2010 13:28
Dzięki, na pewno się przyda. Jeszcze jakieś inne propozycje? Są jeszcze jakieś oferty tego typu? To chyba nie jedyna opcja jak mniemam
darkgee - Nie Maj 02, 2010 13:34
Jedyna nie, ale najlepsza.
Gina - Nie Maj 02, 2010 13:53
No to z tego wynika, że chyba koniec moich poszukiwań. Sądziłam, że będzie trochę więcej opcji do obdyskutowania Dość jednogłośnie, widzę, polecacie Heyah.
Merry - Wto Maj 04, 2010 14:59
Zdecydowanie, Orange ma jeszcze usługę Wybrany Kraj, ale połączenia są tam dwa razy droższe i opłata miesięczna wynosi 3zł, więc Heyah jest tutaj nieporównywalnie lepsza.
Gina - Wto Maj 04, 2010 18:44
Przyjmuję póki co zatem tę opcję. Jeszcze będę zaglądać do wątku, może coś się pojawi innego
Wybrany kraj przebija chociażby tym, że nie trzeba wybierać kraju, tanio jest w bardzo dużo miejsc.
Merry - Śro Maj 05, 2010 23:08
Dokładnie, w Orange płacisz za każdy kraj osobno, tutaj masz cały pakiet;)
Gina - Czw Maj 06, 2010 14:33
Nie każdy potrzebuje całą UE w sumie Ale jakby nie patrzeć obiektywnie oferta wygląda o niebo lepiej. Pewno są tacy kosmopolici, którzy dzwonią do kilku krajów z tej oferty. Wówczas faktycznie nie ma absolutnie nic lepszego.
Gina - Pią Maj 07, 2010 14:17
Noo, to wiele mówi o podejściu do klienta. Gdzie indziej taka oferta byłaby prawdopodobnie dostępna jako dodatkowa i odpłatnie pewnie za jakieś 10 zł za miesiąc. Zwłaszcza Orange jakoś ma tendencję do wprowadzania takich opłat aktywacyjno-abonamentowych na swoje pakiety.
|
|
|