Samsung - Problem z Samsungiem SGH-U700
Macieksg - Śro Lis 03, 2010 13:45 Temat postu: Problem z Samsungiem SGH-U700 Witam wszystkich forumowiczow. Mam problem z Moim Samsungiem U700. Polega on na tym, ze nie dzialaja mi dzwonki tylko sama wibracja. Problem ten wystepuje gdy telefon jest zlozony, a gdy jest rozsuniety to wtedy wszystko normalnie gra. Jestem posiadaczem tego telefonu od 2 lat i pierwszy raz mam z Nim jakies klopoty. Spotkal sie ktos juz z czyms takim? Jesli macie jakies pomysly co to moze byc to prosze o pomoc!
Pozdrawiam
ziomiwan - Śro Lis 03, 2010 16:56
Przeciera Ci się taśma łącząca górną część telefonu z dolną, przy rozsunięciu bądź zsunięciu mogą działać poszczególne funkcje, bo tasiemka się postyka w danej pozycji.
Pozostaje Ci naprawa gwarancyjna, bądź w serwisie/komisie GSM za jakieś 50-60zł.
darkgee - Śro Lis 03, 2010 17:30
Potwierdzam. W U700 przecieranie się tasiemki łączącej obydwie części telefonu jest znanym i często spotykanym problemem.
Macieksg - Śro Lis 03, 2010 19:51
A wiec jednak tasma. Tego sie wlasnie obawialem. Dziekuje za pomoc. Pozdrawiam
Edit: Wlasnie probowalem na rozsunietym telefonie zmienic dzwonek i w profilach mi pokazuje ze mam ustawiony taki jak chce, a dzwoni zupelnie inny. To tez jest wina tej tasmy, czy to jednak moze byc cos innego?
darkgee - Śro Lis 03, 2010 20:28
Możliwe, że to również taśma.
|
|
|