Telefony komórkowe, smartfony, akcesoria - jakie wybrać? - Nowy telefon do 500- 550zl z wifi
nes80 - Nie Sty 09, 2011 20:40 Temat postu: Nowy telefon do 500- 550zl z wifi Witam. Poszukuje nowego telefonu do 500- 550zl. Głównie telefon ma służyć do dzwonienia oraz sms. Sporadycznie będę korzystać z wifi. Który byście polecili i wymienili wady/zalety?
allsmart - Pon Sty 17, 2011 13:02
Może być używany??
Ekierka - Czw Lut 17, 2011 12:03
A po co używany? Można kupić w takiej cenie całkiem nowy telefon. Mówię tu o LG Swift GT540. Miałam okazje z takiego korzystać, był rewelacyjny, sama przymierzam się do kupna takiego. Naprawdę solidny fon z czułym ekranem, bateria się długo trzyma, ale głównie zależy od użytkowania wifi. No i ma super aparat z autofokusem. Ja byłam zadowolona z robionych zdjęć tym telefonem.
ziomiwan - Czw Lut 17, 2011 14:05
Ekierka widzę, że chcesz kupić dwa LG .
GT540 jest niezły, ale nie jest najlepszy w tej cenie.
Ale temat nieco przestarzały więc...
Ekierka - Pią Lut 18, 2011 14:23
Dlaczego dwa?
W tamtym temacie nie pisałam o danym modelu, tylko ogólnie o LG Jakoś te telefony mnie zaciekawiły, wcześniej z moja nokią miałam dużo problemów.
Ale faktycznie można było odnieść takie wrażenie, bo tam było pytanie o konkretny model.
Telefon może nie najlepszy, ale bardzo dobry. ja w kazdym bądź razie nie miałam żadnych problemów z nim
ziomiwan - Pią Lut 18, 2011 22:48
Telefon jest całkiem niezły, sam go miałem pewien okres czasu, ale mnie zbyt mocno denerwował wyświetlacz oporowy. Teraz w samsungu Wave i pojemnościowym wyświetlaczu mam pełen komfort.
Ale dziewczynie która ma dłuższe paznokcie będzie się świetnie obsługiwać
błono - Śro Lut 23, 2011 19:56
Wciągnęłam się w waszą wymianę zdań i powiem wam ze zaciekawił mnie model LG GT540 bo tak jak wspomnieliście ma WiFi a to mi się bardzo podoba, a w jakiej cenie można go dostać
ziomiwan - Czw Lut 24, 2011 22:22
W jakiej cenie na allegro, w sklepie czy u operatora?
Ekierka - Pią Lut 25, 2011 20:34
błono napisał/a: | Wciągnęłam się w waszą wymianę zdań i powiem wam ze zaciekawił mnie model LG GT540 bo tak jak wspomnieliście ma WiFi a to mi się bardzo podoba, a w jakiej cenie można go dostać |
ok. 420- 430 zł całkiem nowy, więc nie aż tak drogo
błono - Pią Lut 25, 2011 22:34
ok a w takim razie jakie ma fajne funkcje które wyróżniają go spośród innych modeli zarówno tego producenta jak i innych
ziomiwan - Nie Lut 27, 2011 21:50
Bez przesady za około 330-360zł można kupić bez problemu przez allegro.
Ekierka - Czw Mar 03, 2011 19:40
błono napisał/a: | ok a w takim razie jakie ma fajne funkcje które wyróżniają go spośród innych modeli zarówno tego producenta jak i innych |
Wydaje mi się, ze to co wyróżnia ten fon to android, to jeden z tańszych telefonów posiadających android
błono - Czw Mar 03, 2011 20:09
Ok w czy telefon lepiej pracuje na Androidzie czy na Microsoft Windows, bo nad tym się zastanawiam jedni chwalą pierwszy program inni drugi??
ziomiwan - Czw Mar 03, 2011 22:11
Wszystko zależy od telefonu oraz Twoich potrzeb. Androdid jest świetny do internetu niby do prac biurowych też już się nadaje, ale mnie nie przekonuje, w czym Windows jest genialny.
Ekierka - Pią Mar 04, 2011 21:08
błono napisał/a: | Ok w czy telefon lepiej pracuje na Androidzie czy na Microsoft Windows, bo nad tym się zastanawiam jedni chwalą pierwszy program inni drugi?? |
Mnie się wydaje, że Microsoft jest bardziej przeznaczony dla osób, które chca fona do biznesu.
Ja to zwykły człowiek, wole androida
|
|
|