Android - android - co jest platne?
Sznel - Sob Lut 05, 2011 17:43 Temat postu: android - co jest platne? Witam mam pytanie , kupilem motorole mileston i korzystalem z roznych aplikacji i niewiem co bylo platne a co za darmo.
Korzystalem z internetu ( przez chwile tylko) , z mapy i z uslugi market ( sciagnalem z tamtad kilka gier ale byly one bezplatne ) .
Prosze napisac co jest platne , a moze czegos niewymienilem ...
ziomiwan - Sob Lut 05, 2011 21:07
Masz napisane co jest płatne w markecie, a co darmowe.
Nie wiem o co Ci chodzi...
Artfriel - Nie Lut 06, 2011 15:27
Żeby kupić aplikacje musisz mieć kartę kredytową, bo to jedyna opcja zapłaty dostępna na razie (chyba, że coś się zmieniło w ostatnich dniach?), więc nic płatnego mieć nie możesz. Wszystko jest jasno i wyraźnie napisane, więc jak kolega wyżej nie rozumiem skąd takie pytanie.
Zywiec88 - Sob Wrz 17, 2011 11:00
Ja jedną aplikację (smsoid) kupiłem wysyłając właścicielowi przelew z hasłem które wyświetliło mi się w aplikacji. Kolejnego dnia była aktywowana (bo ściągało się za darmo trial).
Jeśli chodzi Ci co z tych czynności które wymieniłeś jest płatne to tylko dostęp do internetu (same mapy i android market są darmowe tylko trzeba płacić za łącze, chyba że wifi)
ulalis - Śro Wrz 26, 2012 19:08
Wszystko masz w markecie opisane.
miloszlub - Sob Lis 03, 2012 11:20
Zdaje się, że ostatnio coraz więcej promocji
Morahor - Śro Lip 31, 2013 10:44 Temat postu: Hmmm Ostatnio dominującym trendem jest wydawanie apek w systemie freemium, dlatego jest coraz więcej np gier w tym modelu. Jak chcesz zobaczyć jakieś ciekawe darmowe gierki to nie powinieneś mieć problemów ze znalezieniem czego chcesz w sumie troche dziwne pytanie...
dzoana_de - Pią Paź 04, 2013 13:14
pytanie bardzo dziwne. Ogólnie w markecie masz wyszczególnione rzeczy płatne i darmowe. Swoją drogą na androida wszystko może być darmowe Gorzej z iOS.
serse73 - Śro Paź 09, 2013 08:16
Jeszcze za nic w Androidzie nie płaciłam... Bardzo łatwo jest znaleźć bezpłatne apki
Morahor - Śro Lis 06, 2013 12:57 Temat postu: Na androidzie wszystko jest darmo to widać na przykładzie gier i mikropłatności. Największa liczba aplikacji jest aktualnie tworzona w modelu free to play, albo freemium (to to samo). Praktycznie wszystkie są za darmo, bo na Androidzie jest takie piractwo, że twórcom pozostaje chyba tylko ten model by mieć cokolwiek
rosignol1 - Pon Lis 11, 2013 08:44
Innym wariantem są darmowe apki z płatnymi opcjami pro
|
|
|