GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Sprzedam - [Sprzedam] Samsung Wave S8500
Felix - Czw Kwi 28, 2011 13:55 Temat postu: [Sprzedam] Samsung Wave S8500Witam, mam do zaoferowania telefon komórkowy Samsung Wave S8500 w wersji niebrandowanej. Urządzenie jest używane, lecz nie posiada praktycznie żadnych śladów użytkowania (ekran i tył telefonu przy obiektywie aparatu są opatrzone folią producenta).
Zestaw zawiera:
Telefon: Samsung Wave S8500 + bateria producenta
Oryginalne słuchawki
Oryginalną ładowarkę Samsunga
Kabel USB
Instrukcję obsługi w języku polskim
Podbitą kartę gwarancyjną wraz z paragonem
Instrukcję obsługi programu Samsung Apps (w formie ulotki)
Dane do kontaktu:
GG: 2581935 – można pisać na niedostępny
E-mail: macdol13@gmail.comziomiwan - Czw Kwi 28, 2011 19:51 Zdjęcia to chyba kotletem mielonym robione co?
Wrzuć chłopie porządnej jakości zdjęcia.Felix - Pią Kwi 29, 2011 14:39 Aparat miał problemy ze złapaniem autofocusu, więc zdjęcia wyszły takie jakie są załączone. Myślę, że i tak wystarczą do potwierdzenia stanu poszczególnych elementów zestawu.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany moją ofertą i w związku z tym chciałby uzyskać wgląd do "lepszych" fotek to proszę mi o tym oznajmić poprzez PW lub w temacie (wtedy postaram się o dostarczenie nowych).Felix - Pią Maj 06, 2011 13:05 Odświeżam ofertę!
Zmiana ceny z 600zł na 500zł za cały zestaw.Felix - Nie Maj 15, 2011 13:24 Oferta nieaktualna - telefon został już sprzedany. Proszę przy tym moderatora o zamknięcie tego tematu.