LG - [opinie] LG Quantum C900
Mika - Pią Sty 20, 2012 17:53 Temat postu: [opinie] LG Quantum C900 Jak w temacie.
Wszelkie opinie na temat tego telefonu bardzo mile widziane.
telemaniak83 - Sob Sty 21, 2012 12:32
To jakaś nowść na rynku czy tak mało popularny telefon? na ceneo tylko w jednym sklepie dostępny?
Mika - Śro Sty 25, 2012 08:37
Ano. To swoją drogą. Aparat bardzo rzadko spotykany. I masakryczne przebitki cenowe między sklepami internetowymi, a Allegro. )
Przy okazji..
Testuję też (firmowo) LG VS750 Fathom.
Sytuacja z nim wydaje się podobna...
Ekierka - Nie Sty 29, 2012 20:38
telemaniak83 napisał/a: | To jakaś nowść na rynku czy tak mało popularny telefon? na ceneo tylko w jednym sklepie dostępny? |
Mało osób gustuje chyba w fonach z quwety mi np. ona wogóle nie podchodzi, ale według mnie z tego co czytałam telefon ma dobre parametry, no ale tez zalezy kto co potrzebuje w telefonie.
ziomiwan - Wto Sty 31, 2012 21:47
Sporo ludzi właśnie gustuje w takich telefonach... Mi nie potrzeba qwerty, ale wielu nie wyobraża sobie telefonu bez takiej klawiatury.
błono - Wto Lut 07, 2012 19:17
Jak zwykle jest to kwestia gustu, jedni wolą quwerty inni nie, a powracając do tematu to musze powiedzieć, iż mimo tego że mniej więcej orientuje się na rynku telefonii komórkowej to wybierasz bardzo niszowe telefony od LG.
ziomiwan - Śro Lut 08, 2012 18:41
błono- proszę wytłumacz o co chodzi w Twoim ostatnim poście
slawek09072 - Śro Lut 08, 2012 20:22
Używam tel. z klawiatura qwerty i mam też drugi telefon zwykły także teraz ciężko miałbym sie przeżucić na inny sprzęt nie mówiąc już o dotykowym.
Ekierka - Czw Lut 09, 2012 16:22
ziomiwan napisał/a: | Sporo ludzi właśnie gustuje w takich telefonach... Mi nie potrzeba qwerty, ale wielu nie wyobraża sobie telefonu bez takiej klawiatury. |
Tak? myślałam, ze jest na odwrót, ale to chyba ja się tylko obracam wokół ludzi nie lubiących qwerty
błono - Czw Lut 09, 2012 20:10
osobiście uwielbiam korzystanie z klawiatury qwerty i nie wyobrażam sobie klawiatury alfanumerycznej w moim telefonie, ale jedyny mały problem jest taki, że tego rodzaju kalwiatura zawodzi w telefonach dotykowych podczas takich mrozów jakie mileiśmy ostatnio, wtedy praca z taką klawiaturą jest bardzo spowolniona.
ziomiwan - Sob Lut 11, 2012 22:25
Mi się wydaje, że telefonu w taki mróz jaki nas raczył w ostatnich dniach (-30 poniedziałek, później od -10 do -15) nie używa się wcale telefonu na świeżym powietrzu. Takie temperatury szkodzą każdemu rodzajowi telefonu komórkowego.
W swoim Wave'ie rzadko używam klawiatury QWERTY, przeważnie piszę na zwykłej.
ALE Sławkowi raczej chodzi o telefony z fizyczną klawiaturą QWERTY.
Ekierka- nie lubi fizycznej qwerty czy dotykowej?
lego40 - Pon Lut 13, 2012 22:05
Z tego co lukam nawet fajny telefon...
Ekierka - Wto Lut 14, 2012 20:08
ziomiwan napisał/a: |
Ekierka- nie lubi fizycznej qwerty czy dotykowej? |
a no własnie nie określiłam sie, fizycznej nie lubie, jakoś tak mi brzydko wygląda i nie wygodnie mi sie nią korzysta
błono - Wto Lut 14, 2012 20:36
lego40 napisał/a: | Z tego co lukam nawet fajny telefon... |
nawet bardzo fajny, najbardziej podoba mi się rozwiązanie z wysuwana klawiaturą Qwerty, co rzadko zdarza się w telefonach komórkowych.
kami - Śro Lut 15, 2012 06:52
Jak rzadko? trochę takich telefonów jest
|
|
|