To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji

Telefony komórkowe, smartfony, akcesoria - jakie wybrać? - Jaki telefon do ~400zł?

MK777 - Wto Lip 24, 2012 11:12
Temat postu: Jaki telefon do ~400zł?
Poszukuje telefonu do ok. 400 zł. Szczegóły:

- Nie zależy mi na aparacie
- Nie oglądam filmów
- Nie gram w gry
- Używam tel. do słuchania muzyki/ebooków. Bardziej niż na jakości dźwięku (bo i tak słabo widzę różnicę ;) ) zależy mi na funkcjonalności (mój obecny Samsung s7350 ma tak nie funkcjonalny odtwarzacz, że aż odechciewa się używać)
- Standardowo telefonuje/SMSuje
- Korzystam z neta w tel (dlatego ekran w moim Samsungu i ograniczenia przeglądarki zaczynają mnie denerwować)
- WiFi mile widziane

Myślałem o jakimś tel. dotykowym (większy ekran) z wysuwaną klawiaturą QWERTY (bo nie jestem przekonany do pisania na dotykowym). Możecie mi coś poradzić? Czy w ogóle warto brać dotykowy czy rozejrzeć się za czymś innym?

halohalo - Wto Lip 24, 2012 20:19

ma być nowy?
MK777 - Śro Lip 25, 2012 18:15

Niekoniecznie
Ledon_pl - Pon Sie 20, 2012 12:28

Moim zdaniem jak najbardziej warto rozglądać się za dotykowym,chociaż to indywidualne odczucia. Z samym pisaniem sms-ów nie ma większego problemu. Kwestia przyzwyczajenia. Ma być nowy czy używany?
Krystian332 - Pon Wrz 24, 2012 21:02

Witam. Polecam ci nokię asha 306. Ma rozbudowany odtwarzacz muzyczny, ma dużą i przejrzystą czcionkę . Powinien ci sie spodobać ;-)
Serdecznie Pozdrawiam.