To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji

Samsung - Samsung Galaxy S2 - Problem z wirusem?

allkord - Śro Sty 01, 2014 17:53
Temat postu: Samsung Galaxy S2 - Problem z wirusem?
Od jakiegoś czasu (dwa dni) mój smartfon zaczął nie koniecznie robić to co chciałem. Po wygaszeniu ekranu, ekran startowy zmieniał pozycję z pionowej na horyzontalną, automatycznie włączał się tryb samochodowy, miał problemy z ładowaniem, ekran połączenia z komputerem włączał się samoistnie bez podłączenia do komputera ani jakiegokolwiek innego urządzenia, a po ostatnim zresetowaniu telefonu włączył się Odin Mode (?) i onformacje o pobieraniu oprogramowania(nie pomagało wyciąganie i wkłądanie ponowne baterii, dopiero po którymś razie się udało). Na smartfonie nie miałem, żadnego antywirusa, ale ostatnio nie zdarzało mi się często korzystać z internetu, jedynie kilka razy w przeciągu dwóch tygodni, na witrynie google grafika i to na własnym pakiecie internetowym, a nie na WiFi.

Specyfikacja telefonu:
Model - Gt-I9100
Wersja sys - 2.3.3

Po podłączeniu do komputera nie czyta telefonu, a komputer zwraca informację o niepoprawnie działającym urządzeniu USB. Czy jest możliwość odzyskania danych z dysku telefonu? Nie posiadałem na nim karty pamięci. Pomysły?