HydePark - Pozycjonowanie bloga
Balley - Wto Paź 28, 2014 15:16 Temat postu: Pozycjonowanie bloga Witam.
Od kilku miesięcy prowadzę bloga - lifestylowego. Chciałbym, żeby za kilka miesięcy zaczął on na siebie zarabiać i pomyślałem, że dobrym rozwiązaniem będzie skorzystanie z usług firm zewnętrznych oferujących pozycjonowanie. Myślicie, że warto?
telemaniak83 - Czw Paź 30, 2014 13:00
Wiele rzeczy dotyczacych pozycjonowania mozna przede wszystkim zrobic samemu bez placenia za to grubej kasy
Anonymous - Pon Lis 17, 2014 14:19
możesz pingować swoje wpisy i komentować na innych blogach z wtyczkami commentluv. zajmie Ci to niewiele czasu i nic nie kosztuje.
Mailman - Pon Gru 22, 2014 05:45
Proponuje sprawdzic w wyszukiwaniu google jak sie pozycjonuje strone. W necie jest duzo poradnikow na ten temat i wiekszosc jest bardzo jasno i przyjaznie napisana.
Anonymous - Wto Gru 30, 2014 09:43
Ja zajmuję się pozycjonowaniem i musisz przygotwać się na pewne koszty Oczywiście zdarzają się ludzie którzy robią to za śmiesznie niskie stawki, ale często z takiego pozycjonowania wychodzi wielka kicha
halohalo - Czw Sty 01, 2015 11:42
abby napisał/a: | i musisz przygotwać się na pewne koszty |
Słuszna uwaga nie ma nic za darmo. Tu np: na forum.halohalo.pl jak się komuś wydaje, że założy sobie konto, napisze parę postów i wklei sobie link pozycjonująy w nich albo w podpisie to akurat tu traci czas. Odrazu wywalam takich pozycjonerów i ich linki.
Anonymous - Pią Sty 02, 2015 23:44
Jeśli zleca się pozycjonowanie jakiejś firmie to nie masz wpływu na jakich stronach umieszczany jest link do Twojej strony lub bloga. Jakoś sama chciałam mieć na to wpływ i postanowiłam sama zająć się pozycjonowanie, tak by móc wybierać sobie strony i blogi Pomógł mi w tym (WYMODEROWANO - Admin) Nie zapłaciłam dużo co było dla mnie ważne, ponieważ mam małą firmę, a uzyskałam dostęp do bardzo dużej bazy, w której blogi są poukładane tematycznie, a część jest także prywatna. Mi pomogło
halohalo - Sob Sty 03, 2015 11:29
"Aguś" proponuję nocą nie zajmować się pozycjonowaniem i reklamą
Żegnamy.
Anonymous - Nie Sty 04, 2015 21:38
Możesz poszukać na olx coś o pozycjonowaniu dużo ludzi pewnie by było chętnych na oferte gdybyś ją dała i to pewnie nie za wielkie pieniadze.
Wilczek - Nie Sty 04, 2015 21:51
jak treść zła to i pozycjonowanie nic nie da. Prowadzenie bloga w celach komercyjnych jest, że tak powiem hmm "mało fajne". Kiedyś robiło się to z pasji a teraz dla ciuchów lub kasy
mój blog o prawie bez pozycjonowania generuje generuje ponad 1.000 odwidzin dziennie a to dość nudna tematyka
halohalo - Czw Sty 15, 2015 01:27
janmatias napisał/a: | Możesz poszukać na olx coś o pozycjonowaniu dużo ludzi pewnie by było chętnych na oferte gdybyś ją dała i to pewnie nie za wielkie pieniadze. |
Nastepny, ktory myslal ze tu napozycjonuje
I ze nikt nie zauwazy
Zegnamy
ps.
nie musicie sie produkowac z linkami w podpisach na tym forum, automatycznie sa usowane
halohalo - Wto Sty 20, 2015 17:16
abby napisał/a: | Ja zajmuję się pozycjonowaniem i musisz przygotwać się na pewne koszty Oczywiście zdarzają się ludzie którzy robią to za śmiesznie niskie stawki, ale często z takiego pozycjonowania wychodzi wielka kicha |
Następny. Myślał, że pięć postów "napisze" i przy kolejnej wizycie sobie wstwi link w podpisie ... a jeszcze się udziela i dobre rady w temacie o pozycjonowaniu daje.
Jak mi ktoś kiedyś powiedział: "Pozycjonować to trzeba umieć"
Żegnamy
brukselka - Pon Mar 16, 2015 19:51
z tymi mega tanimi nie zaczynałbym nawet gadki... ogólnie poczytaj blogi o seo to Ci się trochę rozjaśni ...
nowakowski912 - Śro Cze 17, 2020 14:54
telemaniak83 napisał/a: | Wiele rzeczy dotyczacych pozycjonowania mozna przede wszystkim zrobic samemu bez placenia za to grubej kasy |
To prawda.
fotograf ślubny Katowice
fotograf ślubny Kraków
fotograf ślubny Kielce
fotograf ślubny Warszawa
fotograf ślubny Przemyśl
kamelia - Wto Lip 05, 2022 19:43 Temat postu: Re: Pozycjonowanie bloga
Balley napisał/a: | Witam.
Od kilku miesięcy prowadzę bloga - lifestylowego. Chciałbym, żeby za kilka miesięcy zaczął on na siebie zarabiać i pomyślałem, że dobrym rozwiązaniem będzie skorzystanie z usług firm zewnętrznych oferujących pozycjonowanie. Myślicie, że warto? |
Myślę, że to świetny wybór
|
|
|