Telefony komórkowe, smartfony, akcesoria - jakie wybrać? - 5 największych producentów smartfonów to... Zaskakujące wyni
halohalo - Pon Lis 10, 2014 10:52 Temat postu: 5 największych producentów smartfonów to... Zaskakujące wyni 5 największych producentów smartfonów to... Zaskakujące wyniki:
http://tech.wp.pl/kat,103...,wiadomosc.html
Anonymous - Czw Lis 20, 2014 10:05
Hej,
Xiaomi oraz Lenovo mają bardzo dobre smartfony. Szkoda, że większość modeli nie jest dostępna na polskim rynku...
tomiks - Nie Lis 23, 2014 15:40
miachal22 napisał/a: | Xiaomi | pierwsze słyszę o takich telefonach?
czamarek - Śro Gru 31, 2014 17:24
Ja się dziwię ludzom co są w stanie przepłacac za telefony z logo Samsunga czy apple, w chinach nie tylko xiaomi, ale Meizu, Oneplus one, Huawei , Lenovo i ZTE to prawdziwe potęgi. Robią świetne telefony za niskie pieniądze, chetnie je też wielu rodaków kupuje.
stefanek71 - Czw Sty 01, 2015 12:52
czamarek napisał/a: | Huawei , Lenovo i ZTE |
to akurat już dość znane marki u nas, więc ja się wcale nie dziwię, że rodacy je kupują
marta9055ha - Czw Sty 15, 2015 14:11
czamarek napisał/a: | Ja się dziwię ludzom co są w stanie przepłacac za telefony z logo Samsunga czy apple, w chinach nie tylko xiaomi, ale Meizu, Oneplus one, Huawei , Lenovo i ZTE to prawdziwe potęgi. Robią świetne telefony za niskie pieniądze, chetnie je też wielu rodaków kupuje. |
Po prostu Samsung i Apple to rozpoznawalne marki. Tymczasem ich telefony są najbardziej podatne na usterki. Słyszałam że Huawei robi całkiem niezłe smartfony.
lego40 - Sob Sty 17, 2015 09:08
Im większa konkurencja tym lepiej dla nas klientów
|
|
|