Nokia, Lumia - Simlock z nokii n 70 i innych telf. na platformie bb5.
nervous - Nie Sty 21, 2007 19:07 Temat postu: Simlock z nokii n 70 i innych telf. na platformie bb5. Jak sciagnac simlocka z nokii N 70 z angielskiej sieci voodafon?
MaciaSS - Pon Sty 22, 2007 19:38
Siemka,
Szczerze Ci powiem, że NIE DA się sciągnąć simlocka z N70 i ze wszystkich modeli Nokii zaczynających się od 6630 . Ale próbuj..może już ktoś wie jak złamać sima w tych telefonach..jak do tej pory nikt w Polsce tego nie robił.
Pozdrawiam
nervous - Wto Sty 23, 2007 20:53
no to mnie nie pocieszyłeś:( ale mysle ze sie coś wykąbinuje:D
MaciaSS - Wto Sty 23, 2007 21:04
Siemka,
Sorrki, ale taka jest rzeczywistość..przynajmniej do tej pory nikt nie był w stanie w całej Polsce sciągnąć sima z tych Nokii zaczynając od 6630..jakiś czas temu na Ebayu jakiś niemiec wystawił program do ściagania simów właśnie z tych telefonów, ale cena wynosiła 200 tysiecy Euro i nie sądze żęby ktoś go kupił, ale kto wie..Polak potrafi więc warto zapytać..może ktoś już potrafi obejść system .
Pozdrawiam
nervous - Sob Sty 27, 2007 20:17
no ja właśnie dzis zakupiłem nokie N70 poprostu nie mogłem sie powstrzymać tak mi sie spodobała a z simlockiem sie bedziec coś kąbinowac rozmawiałem z jednym człowiekiem ktory podobno sciaga simki tylko ze mu sie nie chce jak w Polsce nie sciągne to wyśle do znajomego do Angli p.s za tą cene za jaką kupiłem tego phona opłacąło mni sie go zakupić chocby dla super aparatu i odtwarzacza mp3:D
|
|
|