Telefony komórkowe, smartfony, akcesoria - jakie wybrać? - Uzależnienie od telefonu??
pepi - Pią Mar 16, 2007 15:27 Temat postu: Uzależnienie od telefonu?? Temat trochę mniej techniczny
Czy jesteście uzależnieni od komórki?? Nie możecie bez niej funcjonować, a może ułatwia zycie??
Ja przyznaję się bez bicia, że bez komy się nigdzie nie ruszam. :/
MaciaSS - Pią Mar 16, 2007 18:53
Witaj Pepi,
Heh ciekawy temacik . Ja też przyznam się szczerze, że bez komóreczki nigdzie nie wychodzę..ogólnie.. masz kontakt ze wszystkimi, jest ciut bezpieczniej, bo w razie wu można zadzwonić po wsparcie i ogólnie chyba juz prawie wszyscy mają telefony komórkowe i to chyba najszybszy sposób skontaktowania się ze znajomymi przy jakiejś ustawce, w klubie itd. Hehe..ja lubie komórki..są zajefajne i sprawiają mi wiele radości .
PozdroFFki
pepi - Pią Mar 16, 2007 22:57
Uważam dokładnie tak jak Ty. Komórka jest bardzo pomocna w wielu sytuacjach. Chwała tym, co ją stworzyli
MaciaSS - Sob Mar 17, 2007 18:40
Witaj Pepi,
Przepraszam za wczoraj, ale chyba obydwoje mielismy złe nastroje...nie gniewaj się już .
Ja też składam pokłony w stronę tych, którzy ją wymyślili..idealny pomysł, który czasem nawet może uratować Życie w krzywych sytuacjach..szacunek
Pozdrowionka
pepi - Sob Mar 17, 2007 22:26
Oki, ja też przepraszam. Ale ostatnio... a zresztą szkoda gadać :-/
Ale komóreczki są oki
MaciaSS - Sob Mar 17, 2007 22:37
..nie było tematu
..a komóreczki popieramy i je wszędzie zabieramy..o
lookass - Nie Mar 18, 2007 12:21
mam uzaleznienie ale nie od telefonu tylko telefonow pepi wie o tym dokladnie
MaciaSS - Nie Mar 18, 2007 15:34
..ja nie wiem, ale okej...
lookass - Nie Mar 18, 2007 15:56