Telefony komórkowe, smartfony, akcesoria - jakie wybrać? - Jaki wybrać telefon?
niedobradzidzia - Pon Maj 12, 2008 12:22
Buc napisał/a: | N70 to niezła kobyła, wydaje mi się. |
Niestety swoje bierze, ale ładnie trzyma mu bateria bo 4 - 5 dni. Na taki telefon, to dużo.
peterlech - Pon Maj 12, 2008 16:26
tego samsunga u700 nie chce bo podobno obudowa sie zajebiscie szybko sciera, i gorna klapka po kilku miesiacach zaczyna latac;/
moze polecacie cos innego??
ziomiwan - Pon Maj 12, 2008 18:10
Nie ściera się. Chyba że jest ktoś niechlujem który nie wiadomo co robi z telefonem. Przy normalnym użytkowaniu nic Ci sie nie zetrze, chyba że bedziesz nim jeździł po chodniku...
Polecimy coś innego o ile podasz przedział cenowy w którym ma się znajdować
Pozdrawiam
peterlech - Pon Maj 12, 2008 18:50
tak do 700zł
ziomiwan - Pon Maj 12, 2008 22:11
Samsung G600 - maszynka jak marzenie!! Super jakość mp3, rewelacyjny aparat foto bo aż 5mpx autofocus, TV out. Ogromny wyświetlacz z 16mln kolorów. Niezły design.
U600-U700- o tych modelach pisałem chyba nawet w tym temacie. Super telefoniki.
Samsung i620- z windows mobile. HSDPA i masą innych różnych bajerów. Całkiem fajny i ciekawy telefonik dla tych którzy szukają pda.
F330- idealny dla tych którzy słuchają dużo muzyki i wymagają idealnego dźwięku. Poza tym arcyciekawy wygląd. I dość cienki.
Watro też wspomnieć o z720 ultra edition. Dobry aparat 3mpx, niezła jakość dźwięku mp3, hsdpa, wideokonferencje.
Czy też tańszy Z370 z dobrą jakością muzyki, dobrym aparatem foto, wygodną klawiaturą, niezwykle cienki i wytrzymały. Do niego służę pomocą w każdym szczególe.
Chyba że szukasz innego telefonu niż marki Samsung
Pozdrawiam
Buc - Wto Maj 13, 2008 05:03
To jeśli chodzi o wyposażenie te Samsungi nie mają na siebie mocnych. Ja bym proponował Nokią 6500 Classic, ale nie ma radia...
Pozdrawiam
fr3aky. - Wto Maj 13, 2008 17:43
Witam, nie będę oryginalny mówiąc że kompletnie nie wiem jaki model wybrać.
Potrzebuje młodzieżowego telefonu z obojętnie jakiej marki w granicach 600 - 800 złotych.
Chcę aby telefon dobrze odtwarzał mp3 oraz obsługiwał większość programów.
Dobry aparat nie jest konieczny, chociaż jakiś tam powinien być. Bardzo ważna jest dla mnie szybkość działania, nie znosze gdy 8 sekund włącza mi się skrzynka odbiorcza albo ładuje sie zdjęcie. Potrzebowałbym także dobrego głośnika, żeby można było puścić jakąś nute w gronie znajomych, coś w stylu głośnika z n73.
Słyszałem że Sony Ericssony to słabe telefony, a dziś kumpel polecił mi k810i. Jak to z nimi jest? Potrzebuje szybkiej pomocy i myślę że takową dostane, Pozdrawiam.
ziomiwan - Wto Maj 13, 2008 17:50
Witaj!
Tak SE to to słabe telefony i nimi nie zawracaj sobie nawet głowy.
Może samsung G600? Bardzo dobra jakość muzyki, aparat też dobry, dość głośno gra na głośniku.
W tych cenach możesz też wyrwać G800 z allegro prawie to samo co G600 ale ma kilka dodatkowych funkcji i troche inaczej wygląda.
Albo też zbajerzony F500 lecz też tylko z allegro ale nie używane są też. Ten jest wymarzonym telefonem multimedialnym. Filmy, muzyka to jest to co potrafi najlepiej prócz tego co powinien mieć telefon .
Albo I640 z windows mobile. Całkiem ciekawy telefonik.
Jeśli chcesz coś więcej o którymś modelu to pisz.
Pozdrawiam
fr3aky. - Wto Maj 13, 2008 17:57
Witam raz jeszcze, nie dokońca sprecyzowałem moje cenowe preferencje, kasy będe miał więcej coś ponad tysiąc. Co do tych telefonów które wymieniłeś, hmm G600 wygląda fajnie i chyba ma wygodniejsze klawisze. A jakieś telefony ze stajni Nokii? Są jakieś ciekawe modele? Może n-series?
ziomiwan - Wto Maj 13, 2008 19:14
SAMSUNG i450- wymiata... Samsung P520, I550. Godne uwagi bardziej niż wszystkie Nki .
No i może wyrwiesz F700 a ten jest arcy ciekawym telefonikiem. O każdym coś więcej mogę napisać jeśli tylko chcesz.
Nokie MaciaSS może Ci polecić dobre.
Pozdrawiam
Buc - Wto Maj 13, 2008 19:16
Dobre oprogramowanie posiada Nokia 6500 classic.
Pozdrawiam
SZOPEN91 - Wto Maj 20, 2008 11:06 Temat postu: Co wybrać???... Cze wszystkim
Zastanawiam się jaki telefon/smartfon wybrać?
Musi mieć symbian albo WM, aparat powyżej 3,2 Mpix dobrej jakości, Wifi, przynajmniej EDGE, wyświetlacz powyżej 2,2 cala, 256 tys. i więcej kolorów, w miarę dobrą baterie, radio, mp3 itp.,
Fajnie by było jakby miał dotykowy wyświetlacz, ale z możliwością nawigacji joystickiem.
Najlepiej, żeby był block.
Proszę o napisanie wszystkie możliwe propozycje, moga być podobne do tego co wyżej opisałem.
Dzięki wszystkim, którzy pomogą.
niedobradzidzia - Wto Maj 20, 2008 13:36
Witaj,
na chwilę obecną mogę polecić Ci HTC Kaiser, który spełnia wszystkie Twoje wymagania, które zamieściłeś w poście. Ma Windows Mobile, wyświetlacz dotykowy i inne. Miałam go w rękach osobiście i jest naprawdę świetnym sprzętem. Abyś bliżej poznał jego możliwości, wklejam linka: http://www.mgsm.pl/katalog/htc/p4550kaiser/ Myślę, że jest godny polecenia. Pozdrawiam,
niedobradzidzia.
MaciaSS - Wto Maj 20, 2008 14:04
Witam serdecznie,
..a jaką kwotą dysponujesz kolego ??
Pozdrawiam
ziomiwan - Wto Maj 20, 2008 16:14
Trudno będzie coś takiego znaleźć ale prościej będzie jesli właśnie powiesz w jakich cenach ma być .
Pozdrawiam
|
|
|