To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji

Operatorzy: T-Mobile, Plus GSM, Orange, PLAY - nowa siec?

acerka - Wto Mar 20, 2007 19:41

dlatego własnie zostaje w Play, ze dopiero jak ktos erze pokazał ze mozna to beda kombinowac, a play przygotowany jest na atak.!
pepi - Wto Mar 20, 2007 21:14

W sumie takie poruszenie na rynku telekomunikacyjnym dobrze zrobi, nam klientom. Na szczęście nie mamy monopolu na rynku, a to operatorzy walczą o klienta, a nie klient o operatora :)
Niech się biją :)

lookass - Wto Mar 20, 2007 21:25

acerka napisał/a:
a play przygotowany jest na atak.!

Bo?
ma niskie ceny ? daje telefony z umtsem ktorych nie mozna wpelni wykorzystac? zeby w 400 tys zaludionym miescie nie mozna bylo kupic startera smiech na sali, poczekaj az operatorzy pokaza swoja oferte

MaciaSS - Wto Mar 20, 2007 22:50

..co ma być to będzie..czas pokaże..poczekajcie troche.. :neutral:
pepi - Śro Mar 21, 2007 00:30

lookass napisał/a:
zeby w 400 tys zaludionym miescie nie mozna bylo kupic startera smiech na sali

udają, że są trudno dostępni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to taki chwyt marketingowy :D :D :D :D

angi - Śro Mar 21, 2007 10:59

hehhee... może, może :mrgreen:
w każdym razie co można powiedzieć o sieci po jej kilku dniach na rynku :?: :!:
poczekamy..zobaczymy, oferte mają artakcyjną, kampanie wyrazistą.. a o samym funkcjonowaniu i pozycji na rynku będzie można dyskutowac za jakieś poł roku, może rok..
ale pospekulowac zawsze można :wink:
ja im życzę jak najlepiej :grin:

doma - Śro Mar 21, 2007 12:57

w weeeknd przed salonami Play nawet kolejki były...tai mi powiedział mój znajomy, który sie wybrałą na podpisanie umowy w Play...także jak widać zainteresowanie nowym operatorem jets duże:)
acerka - Czw Mar 22, 2007 11:52

Prosze zobaczyć jak zareagował Orange......

http://telepolis.pl/news.php?id=7869

Smiech na sali:)::) Ciekawe ile ta ich promocja potrwa. A w Playu zawsze przy 50 jest 20 premii!!!!

doma - Czw Mar 22, 2007 13:05

to akurat nie jest nowościa, co jakis czas pojawiłąy się takie prmocje, z tą różnicą tylko, ze teraz 10pln, a nie 25pln jak wcześniej...no i wczesniej można je było wykorzystać na stacjonarne i w Orange, a teraz do wszytskich...smieszni są:]
MaciaSS - Czw Mar 22, 2007 21:56

..jest jak jest..czas pokaże co będzie dalej,
..cieszę się, że Cieszycie się że jest PLAY..fajnie..a ile postów pzybywa :wink: :wink: :wink:

rastamike - Pią Mar 23, 2007 14:08

troche mini ta oferta orange, ale przynajmniej jest już coś małe ale coś oby tak dalej i więcej
pepi - Pią Mar 23, 2007 15:35

MaciaSS napisał/a:
..fajnie..a ile postów pzybywa :wink: :wink: :wink:

też to zauważyłam :P zawsze jak wchodzę, to mam kilkanaście postów do przeczytania :)
to nie to, co kiedyś :P

MaciaSS - Pią Mar 23, 2007 17:04

Pepi :smile: :smile:
..pamiętasz wcześniej..niewiele się działo, a teraz..odpalasz pocztę, a tu milion odpowiedzi, wchodzisz na forum i nie wiadomo od którego działu zacząć..supper halohalo.pl nabiera tępa :smile: :smile: :smile:
..oby tak dalej i dziękuję WSZYSTKIM za aktywność :smile: :smile:
Pozdrawiam :cool:

pepi - Sob Mar 24, 2007 12:54

MaciaSS napisał/a:
Pepi :smile: :smile:
..pamiętasz wcześniej..niewiele się działo

doskonale pamiętam :lol:
moje początki też pamiętam, w sumie to nie było tak dawno :D a weszłam tu tylko szukając info o komunikacji tela z komputerem :D

tola - Sob Mar 24, 2007 13:05

Fakt,forum sie rozwija:),bo i temat ciekawy:)
a z nowinek,to czytalam,ze Play przygotowuje specjalna oferte dla tych,ktorzy przejda z Ery w zwiazku z tym zamieszaniem ze zmiana regulaminu.Super,ja skorzystam.Tu znalazlam info:

http://telefon.gsm.pl/tel...yjne-z-era.html