Nokia, Lumia - Nokia E50
Buc - Nie Maj 11, 2008 21:55
Hmmm, a nie upadł Ci nigdy? Mi E50 się podoba, ale używam czego innego - też fajne. Jutro się będę z kolegą widział, co ma E50 i się go podpytam o zasięg, tyle że on plusuje, a Ty ideisz Ale nie o to chodzi Może masz coś z nadajnikiem, ja mam tak w rejonach Łodzi (ja Erzę)
Nie spamujmy tu, bo nas zaraz moderatorzy (doszedł ,,niu") zjedzą
Pozdrawiam bardzo gorąco
niedobradzidzia - Nie Maj 11, 2008 21:59
Buc napisał/a: | Hmmm, a nie upadł Ci nigdy? |
Nie, nigdy ten telefon nie upadł. Jestem tego pewna. Może to wina nadajnika? Mój chłopak ma Nokię n70 i bardzo rzadko też ma ten problem. Ja natomiast częściej bo jak wyłączę i włączę, to nie zawsze pokazuje, a w menu już tak. Wspomniałam, że było bez, a jak wróciłam z zadupia, czyli z lasu, to zasięg się pokazał. To jest normalnie Archiwum X
Buc - Nie Maj 11, 2008 22:05
hmm, to już wiem. Po włączeniu też tak miałem. Musi chwilę pomyśleć, zastanowić się nad sobą i szafa gra Najnowsze Nokie po włączeniu mają problem, to zauważyłem. Być może zależy to od mocy sygnału, że znika jak jest słaby (wracasz z lasu). Takie Archiwum X, może kiedyś doszukasz się rozwiązania.
Pozdrawiam
niedobradzidzia - Nie Maj 11, 2008 22:08
Buc napisał/a: | hmm, to już wiem. Po włączeniu też tak miałem. Musi chwilę pomyśleć, zastanowić się nad sobą i szafa gra Najnowsze Nokie po włączeniu mają problem, to zauważyłem. Być może zależy to od mocy sygnału, że znika jak jest słaby (wracasz z lasu). Takie Archiwum X, może kiedyś doszukasz się rozwiązania. |
Jak to będzie prawda bo będę po sznurówkach całować. Tyle, że dzisiejsze jej zastanowienie trwało większe pół dnia. Najważniejsze jest to, że wszstko w porządku i myślę, że Twoja hipoteza jest najbardziej prawdobodobna.
Buc - Nie Maj 11, 2008 22:13
A to dziwne, myślałem, że kilka minut. Ale powiedz mi tak szczerze, czy to jest aż tak ważne, żeby rozmyślać nad niepokazywaniem zasięgu, który tak naprawdę jest?
Widocznie taka wada, będę mieć to na uwadze i się dowiem od kolegi troszkę więcej na ten temat, może taka uroda tych telefonów, albo masz taki zagadkowy. Skoro działa, to znaczy, że jest OK - i należy się cieszyć.
To co z tymi sznurówkami?
Pozdrawiam
ziomiwan - Pon Maj 12, 2008 10:56
niedobradzidzia - a może prościej będzie skoczyć do jakiegoś serwisu/komisu i spytać chłopaczków co to może być? Może za kilka groszy zrobią wszystko jak należy. Bo takie przypuszczenia są troszkę bez sensu.
Pozdrawiam
niedobradzidzia - Pon Maj 12, 2008 11:20
Buc napisał/a: | To co z tymi sznurówkami? |
Masz u mnie wielki szacun
ziomiwan napisał/a: | a może prościej będzie skoczyć do jakiegoś serwisu/komisu i spytać chłopaczków co to może być? Może za kilka groszy zrobią wszystko jak należy. Bo takie przypuszczenia są troszkę bez sensu. |
Tak, tylko, że w moim mieście nie ma "normalnego" komisu. Ludzie dawali, to telefony wracały w gorszym stanie. Podmienione części zsotały, baterie i inne. Także mojej Niuni nie dam w Nakle na pewno, ale jak działa, to nic z nią nie będę kombinować. Pozdrawiam,
niedobradzidzia.
Buc - Pon Maj 12, 2008 11:23
Ja się nie zgadzam z ziomiwanem, skoro wada nie przeszkadza w użytkowaniu to nie ma potrzeby odwiedzać serwisu, nieważne jaki by był - dobry, czy zły. Zgadzam się z Tobą w stu procentach, nie oddawaj Niuni, bo nie ma sensu, a tak masz nad czym się zastanawiać i czym przejmować - zasięgiem, który jest, a go nie ma.
Z ciekawości zaraz poszukam, gdzie Twoja miejscowość się znajduje.
niedobradzidzia napisał/a: | Buc napisał/a: | To co z tymi sznurówkami? |
Masz u mnie wielki szacun |
To dobrze, bo na wiosnę sprawiłem sobie buty bez wiązania - ponoć takie modne, tak mi w sklepie powiedziano.
Wysłałem Ci Prywatną Wiadomość na skrzynkę - proszę ustosunkuj się do niej.
Pozdrawiam
niedobradzidzia - Pon Maj 12, 2008 11:34
Buc napisał/a: | Z ciekawości zaraz poszukam, gdzie Twoja miejscowość się znajduje. |
Zapomniałam dodać w profilu, ale już podaję. Mieszkam w Nakle nad Notecią w woj. kuj - pom.
Buc - Pon Maj 12, 2008 14:03
Już wiem, przejeżdżałem, jadąc do Bydgoszczy. To nie jest taka dziura, wydaje mi się, że tam zasięg nie jest kiepski. Musisz coś mieć z telefonem, ale nie ma sensu tego rozgrzebywać, bo możesz coś sknocić. Wrzuć to do archiwum X.
Pozdrawiam
niedobradzidzia - Nie Lip 13, 2008 11:45
Witam ponownie. Zrobiłam formata E50 i na jakiś czas pomogło. Problem powrócił, ale znalazłam inny sposób, który jest dobitnym dowodem na to, że to nie wina telefonu, a Orange Menu. Więc wyłączę i włączę tryb gotowości i po tej operacji napis Orange i zasięg na pulpicie się pojawia jakby nigdy nic. Pozdrawiam,
niedobradzidzia.
|
|
|