Samsung - Parę pytań związanych z samsungiem c3050
sl3dz1k - Czw Gru 03, 2009 08:25
no dobra dajmy na to że znalazłem to da rade go wgrać na telefon za pomocą zwykłego kabla usb? jeśli tak to czy stracę gwarancje na telefon jak wgram tego softa?
ziomiwan - Czw Gru 03, 2009 11:21
Ale co Ci z tego, że napiszesz mi dajmy na to, że znalazłeś?? Na niemal każdy telefon inaczej się wgrywa soft i inne pierdoły, tym bardziej inaczej wrzuca się coś na telefon za 200zł który jest bardzo słaby, a inaczej na taki za 800-1000zł który ma ogromne możliwości.
Jeśli się da to za pomocą kabla USB zapewne da się, ale tracisz gwarancję zmieniając samemu soft.
sl3dz1k - Czw Gru 03, 2009 22:30
dobra rozumiem dzięki za pomoc jeszcze raz
sl3dz1k - Czw Sty 14, 2010 20:59
Mam problem z mp3 w tym telefonie. Problem mam taki iż nie chce mi czytać wszystkich plików z muzyką, większość odczytuje bez problemu, ale jest parę takich których pisze "nieznane" i nie da sie ich odtworzyć. Dodam że telefon niedawno odebrałem z serwisu i miał on wymieniane oprogramowanie. Problem wystąpił przed oddaniem do serwisu z jednym plikiem, a teraz mam ich chyba z 3-4.Co może być powodem nie odczytywania tych plików??
I mam jeszcze jedno pytanie nie związane z telefonem ale może ktoś będzie wiedzieć. Znacie może jakiś program dzięki któremu będę mógł wyciąć fragment piosenki?
Pozdrawiam.!
PS: Sorry że nie edytowałem postu, ale nie mogłem gdyż wyskoczył mi komunikat: "edytować post można do 30 min po jego napisaniu" czy jakoś tak
darkgee - Czw Sty 14, 2010 21:20
Może po prostu pliki są w zbyt dużej jakości i nie chce ci ich odtworzyć. Spróbuj zmniejszyć jakość i powinno pójść.
sl3dz1k - Czw Sty 14, 2010 21:59
chyba nie to bo pilk ma wielkość ~ 3,40 przy długości 4 min to raczej jest normalniej jakości jakbyś powiedział mi jak zmniejszyć jakość to spróbuje, bo ja nie wiem jak to sie robi.. ;/
darkgee - Pią Sty 15, 2010 17:25
Nie to raczej nie wina wielkości pliku.
A jakość możesz zmniejszyć np. w Audacity.
ziomiwan - Pią Sty 15, 2010 19:23
Hmmm coś takiego może się dziać, gdy np. plik jest w formacie którego telefon nie odczytuje. Bądź masz spieprzone tagi tych kawałków.
sl3dz1k - Pią Sty 15, 2010 22:17
no zły format to na pewno to nie jest to bo wszystkie inne pliki mp3 mi odczytuje bez problemu tylko są 3-4 wyjątki których za chiny ludowe nie chce..;/
ziomiwan - Sob Sty 16, 2010 21:05
Więc sprawdz czy mają one dobry format, czy są do końca skopiowane i czy mają dobre tagi...
Co z tego że reszte Ci czyta? To nie oznacza, że te też są w dobrym formacie...
ardsdz - Nie Sty 17, 2010 11:01
Mogą to być uszkodzone pliki i dlatego ich nie czyta, choć na komputerze problemu z nimi nie będzie.
Ja spotkałem się z jeszcze większym idiotyzmem; mianowicie, nie odczytywało mi plików muzycznych i filmowych, w których nazwie występowały rosyjskie litery...
ziomiwan - Nie Sty 17, 2010 19:43
Warto wspomnieć też, że niedociągnięte pliki mp3 w sensie nie ściągnięte do końca, na PC będą dobrze działać, ale na telefonie ani rusz.
ardsdz - Pon Sty 18, 2010 13:36
W k800 działały normalnie, poprostu słychać było urwanie i leciał następny utwór, a w mojej muzyce to bardzo denerwuje... Ale znowu na Nokii wywalało do menu. Jednak po aktualizacji znów radośnie słychać było połowę riffu, a potem następny utwór, grr.
Nie spotkałem się z takimi komunikatami, nawet nie robiłem aktualizacji z tego powodu, poprostu tak bez niczego innego zaczęło działać.
|
|
|