Telefony komórkowe, smartfony, akcesoria - jakie wybrać? - Jaki wybrać telefon?
gracz_14 - Pią Paź 17, 2008 16:48 Temat postu: Co wybrac? Witam. Więc moj problem jest taki: nie wiem co wybrac. Chce kupic sobie telefon z aparatem 3,2mpx, radiem, mp3 itp. Po prostu zeby byl jak najlepszy i mial jak najwiecej bajerow. I mam na oku takie tel.: SE K770, K790, K800, K810, W890 ORAZ 2 SAMSUNGI: U700 I U800. Najbardziej podoba mi sie k770 i k800. A co wy o nich sadzicie? Ktory mam wybrac? Prosze o szybka odp.
ps. prosze moderatora aby nie usuwal tego watku, poniewaz chcialem zapytac o dobor telefonu pomiedzy dwoma markami i zeby odp. mi jak najwiecej osob
Z gory thx
Pzdr.
darkgee - Pią Paź 17, 2008 17:23
Najlepsze z nich to W890i i U700. Obydwa są dobre,a W jest do tego bardzo muzyczny. Którykolwiek wybierzesz powinieneś być zadowolony.
ziomiwan - Pią Paź 17, 2008 22:24
Polecam Ci U700. Jestem jego posiadaczem i jestem z niego mega zadowolony. Telefon ma wszystko czego potrzeba i jest bardzo przyjemny w obsłudze. Dosyć głośny, ładnie gra na słuchawkach, piękny wyświetlacz i w ogóle piękny wygląd telefonu. Bateria trzyma przy bardzo intensywnym użytkowaniu 2dni co jak dla mnie jest dużo .
U800 jest podobny do niego tylko nie rozsuwany i w niczym nie jest gorszy od u700.
Z SE proponuje abyś dał sobie spokój.
Pozdrawiam
ziomiwan - Pią Paź 17, 2008 22:27
O d900i powiedziała że "zbyt kanciasty" gdy zapytałem niby bez powodu czy się podoba jej ten telefon . Wybredna jest
Pozdrawiam
darkgee - Sob Paź 18, 2008 08:04
No to w tej cenie powinieneś znaleźć U600. Praktycznie to samo co U700, ale ma radio i mniej dotykowych przycisków.
Nie wiem co wy macie do SE. Ja się jeszcze nigdy nie zawiodłem na telefanach tej marki. Zawsze mają to co trzeba i fanie wyglądają.
gracz_14 - Sob Paź 18, 2008 10:08
wlasnie. Chcialem wybrac sobie SE k800i. Co o nim myślicie??? Ma ktos ten telefon?
darkgee - Sob Paź 18, 2008 13:29
Tak ja jestem posiadaczem i muszę ci powiedzieć, że jestem z niego bardzo zadowolony. Świetnie odtwarza muzykę, filmy i robi dobre zdjęcia.
kat.kate - Wto Paź 21, 2008 19:47
znalazłam fajny telefon i zastanawiam się czy go nie kupić. nokia 5320. zewnętrznie bardzo ładnie się prezentuje, ale nie wiem czy jest dość dobrym telefonem jak na jej cenę. chodzi mi głownie o dobre mp3 i aparat. co myślicie. doradźcie.
darkgee - Śro Paź 22, 2008 17:20
Mp3 odtwarza dobrze, chociaż oryginalne słuchawki wymieniłbym na coś innego. Aparat 2MpiX, ale zdjęcia wychodzą bardzo przyzwoite. Telefon jest mały i lekki co na pewno jest jego dużą zaletą.
ziomiwan - Czw Paź 23, 2008 19:33
MP3 gra dobrze jak już napisał darkgee, a aparat robi średnie zdjęcia.. Ogólnie nawet fajny telefonik ale według mnie za dużo kosztuje jak na swoje funkcje.
Pozdrawiam
kubala508 - Nie Lis 16, 2008 01:55 Temat postu: nowy telefonik, pomóżcie:) jestem nowym użytkownikiem tego forum. witam serdecznie:). zbliża się wymiana telefonów w sieci orange. noi tata kazał mi sobie wybrać. oferta telefonów w orange nie jest zbyt duża i jakoś nie mam pomysłu. jestem młodym człowiekiem i telefony lubie:). ładny design i w ogóle taki wow. - sorry, ze brzmi tak wiesniacko, ale ciezko inaczej to nazwac. glownie chodzi o to zeby fonem mozna sie bylo pochwalic co nie koniecznie musi wiazac sie z super aparatem. ma byc poprostu fajny. cena nie gra roli - jestem w sieci 10 lat, pare telefonów wiec i tak duzo nie zaplace. jakbyscie mogli wejsc na ta strone i doradzic co wybrac. z góry dzieki, licze na wasza pomoc. orange
ps. byle nie LG;/
darkgee - Nie Lis 16, 2008 10:14
Z tych modeli wybrałbym W910i. Najładniejszy, najlepszy i najlżejszy.
Agata_Kawoir - Nie Lis 16, 2008 14:29 Temat postu: Pomóżcie wybrać telefon! No więc tak... Jest dużo telefonów, które mi się podobają lecz nie mogę się zdecydować.. Codziennie chcę inny telefon. Więc proszę o propozycję. (Aby to był: Samsung; LG; Nokia) Dziękuję!
ziomiwan - Nie Lis 16, 2008 14:36
Napisz w jakim przedziale cenowym ma się znajdować telefonik a może jakieś telefony wpadły Ci w oko? To spróbujemy je opisać i doradzić
Pozdrawiam
ziomiwan - Nie Lis 16, 2008 14:56
U700 jest bardzo dobrym telefonem niemalże bez wad według mnie. Na forum masz jego obszerniejszy opis mojego autorstwa .
Bo na telefony typu f480, i900 itp tato raczej nieda Ci tyle kasy ale sa bardzo fajne.
U900 soul też jest super ale niestety drogi...
Ale w razie W W910i powinien Cie zadowolić jeśli ma tylko kuć w oczy
Pozdrawiam
|
|
|