Operatorzy: T-Mobile, Plus GSM, Orange, PLAY - Ruch bez Ery
ziomiwan - Czw Maj 13, 2010 09:40
Nie gonią. Już od kilku dobrych lat Plus ma coś takiego, śmię stwierdzić, że pierwszy dał taką promocję choć nie jestem do końca pewien w gruncie rzeczy.
haloxavi - Czw Maj 13, 2010 12:43
Szukałem jakiegoś newsa na ten temat, byłem na stronie Plusa i nic nie znalazłem, więc dlatego pytam. W Plusie też macie ten bonus bezterminowo na wszystkie usługi?
Gina - Czw Maj 13, 2010 19:01
To świadczy zatem o tym, że mają kiepski system informowania o swoich promocjach. Ja żyję w przekonaniu, ze w ich sieci totalnie nic się nie dzieje, a skoro się dzieje jednak to wynika z tego właśnie powyższe Ale żeby na stronie nie było takich informacji...
ziomiwan - Czw Maj 13, 2010 19:57
W Plusie nic się nie dzieje? A ciągłe reklamy z promocjami?
Gina - Pią Maj 14, 2010 14:12
Nie posiadam TV jedynym medium jakie komunikuje mi świat jest internet i radio tok fm i stwierdzam, ze tymi kanałami do mnie jakoś nic nie dociera. Żeby daleko nie szukać - na forum chociażby mało się pisze o plusowych promocjach. Chociaż reklamy plusa faktycznie swego czasu były niezłe... ale jak powiedziałam, TV nie oglądam od dobrych paru lat więc jeśli spoty do mnie docierają to tylko gdy są śmieszne/udane/ciekawe/z jajem na tyle, żeby ktoś mi linka z youtube przysłał.
ziomiwan - Pią Maj 14, 2010 20:47
Więc nie możesz mówić, że nie mają kiepski system informowania o promocjach , bo w TV cały czas huczy od ich reklam z promocjami.
A ja z kolei nie słucham radia a reklamy w internecie blokuję
Gina - Nie Maj 16, 2010 16:14
Na pewno ciężko mi się na cokolwiek natknąć na portalach telekomunikacyjnych. Nie widuję notek prasowych na temat ich promocji, a na publikacje na temat innych sieci jednak się natykam.
haloxavi - Pią Cze 04, 2010 12:07
Reklamy w TV Plusa widzę, chociaż wydaje mi się, że odstają z promocjami od konkurentów. A tak w ogóle, to teraz w Tak-taku mam kolejne podwójne doładowanie na najlepszych zasadach. 150 zł na wszystkie usługi do zyskania
ziomiwan - Pią Cze 04, 2010 20:36
Odstają powiadasz? Masz na myśli również te setki/tysiące minut tak?
warka - Pon Cze 07, 2010 15:24 Temat postu: reklamy Faktycznie jeśli chodzi o reklamy Plusa to mam wrażenie, że non stop coś się pojawia, ale na chwile obecną przeważają chyba reklamy z orange ( mam na myśli zwierzęce taryfy) . Ostatnio bardzo dużo tego. Ale wyszło też chyba sporo artykułach o nowościach telefonicznych w optymalnych. Osobiście zauważyłam mniej reklam z ofertami pre-paidowymi, przynajmniej tak mi się wydaje..
Gina - Śro Cze 09, 2010 16:49
Czuję się zatem niedoinformowana strasznie czas wbić głowę w telewizor i wejść na ich stronę bo wstyd się interesować tematem, nawet nie zbyt dogłębnie, i dawać się tak zaskakiwać
haloxavi - Czw Cze 10, 2010 10:23
ziomiwan napisał/a: | Odstają powiadasz? Masz na myśli również te setki/tysiące minut tak? |
Mam bardziej na myśli reakcję. 1000 minut w Tak-taku i Orange było już w kwietniu. W Erze kosztuje 6 zł, a w Orane 10 zł. Plus zaproponował 1500 minut za 10 złotych, czyli korzystniej od Orange, ale minimalnie mniej niż TT. Chodzi tutaj o pewne zaskoczenie i zaproponowanie czegoś bezkonkurencyjnego - gdyby za te 10 złotych dali te 5 tyś minut, to wtedy pokazali by pazur.
warka - Czw Cze 10, 2010 13:57
Wydaje mi się , że porównywanie tylko jednej promocji Orange i Ery pozbawione jest sensu. Przecież operatorzy komórkowi nie oferują tylko pre-paidów,a jak by tak zrobić zestawienie propozycji , to pomarańczowi przecież dopiero co ulepszyli oferty dla taryf indywidualnych i systematycznie wprowadzają nowe modele telefonów- chociażby w taryfach dla firm (samsung solid b2100 , lg mini gd 880, nokia mini n97) , a to jednak telefony z biznesowej półki, hmm?
Gina - Nie Cze 13, 2010 23:31
Xavi, a na co komu 5000 minut? nikt tego nie wydzwoni. To byłby takie pakiety typowo na pokaz bo nikt nie będzie czytał komuś książki przez telefon, żeby to wykorzystać. Normalnie użytkując telefon nie jesteś w stanie tego wydzwonić. Wydaje mi się, że szybko takie absurdalnie dobre, pazurowe jak to ujmujesz, oferty spotkałyby się z krytyką.
haloxavi - Pią Cze 18, 2010 10:03
Wiadomo, że nikt tego nie wydzwoni, przecież nawet 1000 minut jest ciężko wykorzystać, a oczywiście chodzi o zaskoczenie całego rynku nową ofertą
|
|
|