Operatorzy: T-Mobile, Plus GSM, Orange, PLAY - jaka promocja najlepsza? Orange,Era, Play...
ziomiwan - Pon Wrz 13, 2010 11:08
Jaką przewagę konkurencyjną... Już naprawdę przesadzacie...
Era jest dobrym operatorem z tym się zgodzę, ale ciągłe wywyższanie jej, chwalenie za byle pierdołę jest śmieszne, szczególnie Twoje komentarze droga Merry przewidujące przyszłość, oraz pragnienia klientów wszystkich sieci .
Powiem szczerze, że od czytania takich za przeproszeniem dyrdymałów nigdy nie przejdę do ery... Strasznie się zraziłem do nich...
Merry - Wto Wrz 14, 2010 21:55
Nie wywyższam Ery, sama korzystam z Heyah, ale nie powiesz chyba, że coraz więcej ludzi nie używa internetu w komórce.
ziomiwan - Wto Wrz 14, 2010 22:15
Używa, ale coraz więcej używa do tego WiFi, pozostali na połączenia internetowe przez sieć rzadko kiedy wykorzystują więcej niż 20-30mb.
haloxavi - Pią Wrz 17, 2010 09:20
Pakiet internetowy nie daje wielkie przewagi - to co dają inni średnio mnie interesuje, bo ta oferta jest dobra. Ja wykorzystuje na miesiąc 200-300 MB danych w telefonie, więcej nie ma potrzeby.
Gina - Wto Wrz 21, 2010 13:03
Cóż, więc pakiet Erowy jako wspomaganie hot spotów jest idealny. Zabezpiecza przede wszystkim przed niekontrolowanym zużyciem transferu po stawkach podstawowych, a to potrafi sprawić bardzo przykrą niespodziankę. Lejek jest w tym wypadku bardzo przydatny.
ziomiwan - Wto Wrz 21, 2010 18:08
200-300mb?? Żartujesz sobie chyba... Poza tym przy ograniczeniach narzucanych przez erę jest to wręcz niemożliwe chyba, że na siłę dusisz wtedy go non stop przez całe dnie.
Każdy pakiet powyżej 15MB jest wystarczający, a więc to nie jest żadna przewaga nad niczym.
haloxavi - Pią Wrz 24, 2010 10:28
Nie żartuje - nie korzystam z tego netu intensywnie, bo nie widzę powodu. Wolę kompa. Pakiet tak-takowy wykorzystuje w zasadzie w podróży i kiedy muszą skorzystać z netu poza domem.
Gina - Czw Wrz 30, 2010 10:30
To jest jak najbardziej możliwe, przy odpowiedniej konfiguracji kompresora można spokojnie zwiększyć wydajność pakietu. Pisali o tym nawet obszernie w swoim magazynie online. Żadnej bujdy w tym nie ma znajomi to zresztą testowali i faktycznie lejek włącza się poźniej.
haloxavi - Pią Paź 01, 2010 11:33
Gina, przy kompresorze ma się po prostu 333 MB z tego pakietu, dla mnie to dosyć dużo. Każdy przecież wykorzystuje takiego netu wedle swojego uznania i potrzeb.
Gina - Pon Paź 04, 2010 16:17
To w dużej mierze kwestia konfiguracji owego kompresora. Ogólne wyliczenie jest takie, że ta granica to 333 mega. Tutaj jest trochę info na ten temat fajnie, ze coś napisali, bo nie jest to wiedza dość powszechna. http://twojaera.pl/artyku...ch,testy,1.html
Merry - Czw Paź 14, 2010 22:27
Jednym słowem można zakombinować tak, żeby mieć większy dostęp i to prawie dwukrotnie?
ziomiwan - Pią Paź 15, 2010 09:16
Użytkownicy plusa i bez kombinowana za 6zł mają 125mb do wykorzystania. A za 12zł czyli 3zł więcej niż w erze mają 300mb do wykorzystania, BEZ JAKICHKOLWIEK kombinacji.
Merry - Pon Paź 18, 2010 23:35
To nie są jakieś wielkie kombinacje, zwłaszcza gdy ktoś nie chce zmieniać operatora tylko ze względu na internet.
ziomiwan - Wto Paź 19, 2010 17:55
Są kombinacje właśnie. A jak widać Plus ma dużo lepszą opcję . I to bez taniego chwytu marketingowego, że "nieograniczony".
haloxavi - Czw Paź 21, 2010 09:34
125 MB za 6 zł to dobra opcja, ale możesz wskazać gdzie to jest dostępne? Bo znalazłem jedynie to: http://www.simplus.pl/v.do?idx=1187791 10 zł za 100 MB. Tak w ogóle to włącznie kompresora trwa chwilę, nie jest to "kombinacja".
|
|
|