Operatorzy: T-Mobile, Plus GSM, Orange, PLAY - Najkorzystniejszy operator
Merry - Nie Wrz 12, 2010 23:18
Ze względu na bonusy, pakiety i promocje najlepsze są zdecydowanie Era i Heyah. Obecnie u pierwszego potrójne, a u drugiego podwójne doładowanie.
Gina - Czw Wrz 16, 2010 15:44
Podwójne w Heyah na nieco innych warunkach niż to miało miejsce zazwyczaj. W sumie różnica polega tylko na tym, że trzeba zmieścić się z oboma doładowaniami w jedynej turze tygodniowej - niby niewielka różnica, ale nie wiedząc o tym można łatwo rozminąć się samemu ze sobą i stracić bonus
haloxavi - Pią Wrz 17, 2010 09:07
Gina, trzeba jeszcze wydać kasę co nie? Fajnie, że macie podwójne, ale to nie jest ta idealna wersja tej promocji. My mamy potrójne w Tak-taku - przeze mnie już wykorzystane w kwocie 50 zł. Więcej nie było sensu - mam zbyt wiele kasy na koncie
Gina - Wto Wrz 21, 2010 13:13
Ja też przy potrójnym nie poszlalałam - pocisnęłam za bardzo w poprzedniej promocji. Nie potrzebuję aż tylu środków. Podwójne w Heyah to miła sprawa, ale trochę mnie zastanawia ta forma turowa - czy taka odmiana tej promocji miała już kiedyś miejsce, czy jeszcze nie? Ja osobiście sobie nie przypominam.
haloxavi - Pią Wrz 24, 2010 10:24
Chyba w grudniu tak było, ale nie daję gwarancji. Wtedy też trzeba było obniżyć wartość konta o 25 zł, potem doładować i wtedy jest kasa. Podwójne doładowanie w najlepszym wydaniu powinno się jeszcze w tym roku pojawić. Potrójne Tak-taka kończy się już za kilka dni.
Gina - Czw Wrz 30, 2010 10:14
Dziś ostatni dzień Podwójne Heyah trwało krócej - można było się pomylić w sumie, bo zazwyczaj te promocje trwały cały miesiąc, a tutaj ta turowa wersja nagle. W grudniu doczekamy się pewnie klasycznej wersji w obu sieciach, nie sądzę, żeby pozostali przy wersji turowej - to raczej dla zaznaczenia odrębności promocji w harmonogramie.
warka - Czw Wrz 30, 2010 12:17
@ Adamson , właściwie nie doprecyzowałeś pytanie. Interesują Cię oferty abonamentowe czy pre-paid?
haloxavi - Pią Paź 01, 2010 11:31
Gina pewnie tak, ale do grudnia jeszcze mnóstwo czasu. Tymczasem ponownie przedłużyli pakiet 1000 minut za 9 zł. Tym razem do 15 listopada. Przy okazji na Telepolisie piszą o kolejnym bonus do doładowania - podwojenie wartości doładowania z możliwością wykorzystania do wszystkich. Tylko trochę dziwna ta promocja bo nic na Erze o tym nie piszą.
Gina - Pon Paź 04, 2010 16:19
Nie natrafiłam na żadne info na portalach telekomunikacyjnych o tym przedłużeniu, ale faktycznie jest info na stronie Ery przyznam, zę jakoś superczęsto tam nie zaglądam, ale jednak czasami wyprzedza unformacyjnie pierwsze źródło te wtórne dość mocno. Cieszy mnie to przedłuzenie
Merry - Czw Paź 14, 2010 22:32
A czy te środki nie są przypadkiem do wykorzystania tylko w sieci?
haloxavi - Czw Paź 21, 2010 09:45
Merry, kasa z promocji "więcej za mniej" można wykorzystać tylko w sieci Era, ale ta promocja skończyła się 10 października.
mateuszBBB - Czw Paź 21, 2010 15:47
czesc. czy ktos z Was telekomowcy moze mi wyjasnic na czym polegaja pogaduchy w orange. taki twor jest teraz u nich w zwierzecych abonamentach. trzeba najpierw wszystkie minuty wygadac czy jak?
Merry - Pią Paź 22, 2010 18:02
Ze strony Orange:
Pogaduchy w Orange to:
* darmowe rozmowy w sieci Orange od poniedziałku do piątku w godz. 18:00 – 08:00
* darmowe rozmowy w sieci Orange w weekendy (sobota 0:00
do niedzieli 23:59).
haloxavi - Czw Paź 28, 2010 16:38
Nie darmowe rozmowy, tylko określona liczba minut na konkretny okres czasu.
Merry - Czw Paź 28, 2010 22:31
To znaczy ile minut? Na stronie nie piszą nic o limitach. Czas obowiązywania oferty zależy od wysokości miesięcznego zobowiązania jeśli dobrze rozumiem.
|
|
|