To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji

Telefony komórkowe, smartfony, akcesoria - jakie wybrać? - Jaki wybrać telefon?

Raczq - Pon Kwi 20, 2009 21:27

hmm dzieki za pomoc:) a jak cenowo te telefony ?
ziomiwan - Pon Kwi 20, 2009 23:12

Raczq, napisane jest na poprzedniej stronie ;) a jeśli nie to na allegro masz wszystkie ceny;)
Raczq - Wto Kwi 21, 2009 18:19

ołć... no rzeczywiscie ;D
Mr.mroz - Sob Kwi 25, 2009 22:31

Polecam Samsunga z serii Solid, najlepiej B2100. Mysle, ze jest najlepszy. Kolega juz wczesniej wspominal o tym telefonie w poprzednich postach. Naprawde polecam - sprawdzil sie. :)
Raczq - Pon Kwi 27, 2009 18:46

heh no ok dzieki ;D pomysle;)

ej a mam jeszcze jedno pytanko...sa na necie moze jakies filmiki z testami telefonow? Bo troche sie nie orientuje w tych sprawach... Bym byl pewniejszy co do wyboru

ziomiwan - Wto Kwi 28, 2009 23:01

Są na youtube. Z tym że przeważnie każdy niemal filmik pokazuje plusy danego telefonu.
darkgee - Śro Kwi 29, 2009 10:45

Raczq, są na Youtubie. Większość jest jednak po angielsku. jak chcesz znaleźć test jakiego telefonu to wpisz nazwę modelu + "review".
gieerzet24 - Śro Kwi 29, 2009 16:39
Temat postu: zapytanie
siemanko

SE C510 czy Samsung U800?

jak myslicie? dzieki z gory

Raczq - Śro Kwi 29, 2009 18:03

aha...no dzieki...i wlasnie dlatego wole spytac specjalistow o zdanie, zeby pozniej nie zalowac zakupu:) A jak myslicie czy Samsung bedzie dobrym telefonem? Tak ogolnie...bo juz sam nie wiem...
ziomiwan - Śro Kwi 29, 2009 23:19

gieerzet24, SE c510 to w gruncie rzeczy powrót do tego co robili wcześniej. Czyli kopiowanie poprzednich modeli zmieniając niektóre elementy obudowy.
U800 mimo tego że ma mniejszy nieco wyświetlacz to jest super telefonem, 1gb pamięci wbudowanej, do tego slot kart pamieci, dobry aparat, wyraźny wyświetlacz i co najważniejsze wytrzymały telefon.

Raczq, jestem użytkownikiem samsunga od bardzo dawna, miałem też posiadaniu nokie i se. I szczerze mówiąc nigdy już sobie nie kupię noki. Samsung jest o wiele lepszy od noki moim zdaniem. Nigdy się nie zawiodłem na żadnym z moich samsungów, teraz mam s7330 i jestem mega zadowolony z niego. Także jak najbardziej polecam. Problemów z nim nie będziesz mieć.

szaruga - Czw Kwi 30, 2009 12:05

Raczq, super wytrzymaly to Evolve:
http://www.vobis.pl/ofert...rvivor_gsm.aspx
:D

Raczq - Czw Kwi 30, 2009 16:21

a czemu nokia jest gorsza? podobno wlasnie nokia sie nigdy nie psuje...
ziomiwan - Czw Kwi 30, 2009 23:12

Raczq napisał/a:
a czemu nokia jest gorsza? podobno wlasnie nokia sie nigdy nie psuje...

Co trochę słyszę od znajomych że wspaniała nokia im się znów posypała ;) . A weźmy do tego jeszcze kwestię ceny i to co za nią dostaniemy w postaci dodatków w telefonie jak aparat itp. Nokia przegrywa w przedbiegach.
Samsungi są wytrzymalsze według mnie od noki. No może nie tych starszych jak 3310 itp ale z tych nowych nokia niema się czym chwalić.

darkgee - Pią Maj 01, 2009 10:01

Samsungi owszem są fajne, ale ja mógłbym kupic tylko jeden model- Omnię. Reszta Samsungów ma swojego odpowiednika w SE albo Nokii, który mi bardziej pasuje.
Ale tutaj zdecydowanie bardziej mógłbym polecić U800 niż C510. Zdecydowanie fajniejszy telefon.

Raczq - Pią Maj 01, 2009 10:51

nokie mialem...raz mi spadla i od tamtej pory nie chce sie wlaczyc... dlatego szukam czegos mocniejszego;P