Telefony komórkowe, smartfony, akcesoria - jakie wybrać? - Jaki wybrać telefon?
ziomiwan - Wto Wrz 29, 2009 22:50
Bez wątpienia najlepszy będzie samsung avila . Jeden z najlepszych telefonów dotykowych na rynku w cenie do 800zł. U800 również używałem i jest świetny dla kobiety, mały zgrabny, funkcjonalny, ładny i ogólnie super.
O avili i u800 mogę Ci powiedzieć wszystko o co tylko zapytasz
polonesss - Wto Wrz 29, 2009 22:59
spoko tylko mi nie zależy na tym zeby tel. byl dotykowy. Moze byc ale nie musi.Chodzi mi ogolnie o dobry tel ktory bede używal ponad 2 lata...
darkgee - Śro Wrz 30, 2009 17:04
Ale do czego bedziesz go używał?
atoh - Czw Paź 01, 2009 04:15
Witam, potrzebuję porady w kwestii zamiany telefonu. Aktualnie posiadam Sony Ericsson T280i wszystko byłoby w porządku, gdyż więcej funkcji niż jest dostępnych nie potrzebuję, ale jest jedno małe ale - beznadziejna głośność. W centrum miasta odgłosy ulicy zupełnie zagłuszają osobę która do mnie dzwoni, co zupełnie uniemożliwia korzystanie z tego fona poza domem. Chciałbym więc zmienić go na jakiś w podobnej klasie wagowej, nie potrzebuję obsługi kart pamięci ani innych ficzerów, zależy mi jedynie na tym, aby rozmówcę słyszeć jak najgłośniej i aby przy wymienie mojego telefonu dopłacić jak najmniej, marka telefonu również jest dla mnie bez znaczenie. Jakie modele polecacie?
Adam20 - Czw Paź 01, 2009 09:20
A ja z podanej listy wybrałbym nokie 6500. To solidny i wielofunkcyjny model. Ceny sa różne,za uzywany zapłącisz ok 400zł a nowy od 650 do 550 na mediapasaz.pl ale i tak pozostaje numerem jeden.
ziomiwan - Czw Paź 01, 2009 12:15
Adam20- chyba żarty sobie robisz... Ta nokia nie dorasta do mikrofonu od rozmów S7220 czy S7350. Ale jesteś pewnie fanem nokii.
wiecek16 - Sob Paź 03, 2009 11:07 Temat postu: jaki telefon wybrac Witam . Zastanawiam Sie na kupnie nowego telefonu. Wzmagania sa takie : do 700 zl. dobry odwarzacz muzyczny , normalna klawiatura , wyswietlacz taki wiekszy : np. do ogladania filmow w telefonie . i jakies dobre gry zeby se czasami pograc ;] myslalem nad Nokia 6220 classic . a moze sa jakies inne propozycje ?
bartosz93w - Sob Paź 03, 2009 11:50
Nokii 6220 classic nie miałem nigdy w rękach. Z tych funkcji co napisałeś to ma na pewno w910i. Tylko jedna wadą jest że się dość często wyłącza.
vitesse7 - Sob Paź 03, 2009 19:05
Witajcie. Góra skasowała mój temat i kazała napisać w innym temacie. Wiec pisze. Pomóżcie mi wybrać telefon. Myśle nad HTC G1 jak lub o Toshibie G900. Zarówno o jednym i drugim mozna przeczytac wiele pozytywów jak i wiele negatywów. Wymagam od telefonu QWERTY i WIFI. G1 bardzo mi sie podoba i jest ok tylko słyszałem ze nie odczytuje plików PDF jak i plików z pod office (z worda i exela) a to by mi sie przydało. Macie jakieś inne typy które były by dobre dla mnie? na telefon mam max 700zł.
ziomiwan - Sob Paź 03, 2009 22:42
vitesse7- G1 jest duużo lepszy. G900 to dno. Także z tych dwóch najlepszy jest G1
vitesse7 - Nie Paź 04, 2009 08:39
a czy w tej granicy cenowej znajde coś lepszego niż G1?
ziomiwan - Nie Paź 04, 2009 10:11
Jeśli masz za 700zł G1 w dobrym stanie to bierz go odrazu. Lepszego hmmm. Lepsze są ale zaczynają się od 1000zł.
W tej cenie dobry jest też Samsung G810 ale niema qwerty.
vitesse7 - Nie Paź 04, 2009 10:55
ziomiwan napisał/a: | Jeśli masz za 700zł G1 w dobrym stanie to bierz go odrazu. Lepszego hmmm. Lepsze są ale zaczynają się od 1000zł.
W tej cenie dobry jest też Samsung G810 ale niema qwerty. |
Dzięki wielkie za odpowiedź. chodzi chyba o toshibe g810. bo samsunga takiego chyba nie ma wiec biore G1. A jeszcze pytanie. Jak to jest z tym marketem? łącze sie poprzez wifi z netem i normalnie poprzez ten market ściągam sobie głupoty na telefon? i jeszcze pytanie co do email. Czy G1 obsługuje tylko GMAIl czy też inne serwery pocztowe takie jak wp/interia/o2 itp?
darkgee - Nie Paź 04, 2009 13:27
vitesse7 napisał/a: | chodzi chyba o toshibe g810 | Jak najbardziej jest taki model i jest to jeden z lepszych Samsungów.
Na G1 z marketem łaczysz sie za free (oczywiscie przez Wi-Fi, bo przez GPRS ciagnie kase) i pobierasz co chcesz. Za niektóre rzeczy trzeba zapłacic, a niektóre są darmowe. G1 obsługuje wiele kont pocztowych jednoczesnie.
ziomiwan - Nie Paź 04, 2009 15:07
Dokładnie tak jak napisał darkgee.
A samsung jest i wygląda tak: http://www.simplysymbian....02/all_face.jpg i jak napisał darkgee jest to jeden z lepszych samsungów, lepszy od niego jest jedynie chyba i8510 innov który jest już mega telefonem.
A G1 jak najbardziej polecam.
|
|
|