Operatorzy: T-Mobile, Plus GSM, Orange, PLAY - nowa siec?
pepi - Wto Mar 13, 2007 22:46
to ja chyba nie w tym świecie żyję nom racja, mieszkam w małym mieście, ale w końcu to nie taka dziura. Serio?? Nie widziałam jeszcze nic
Aż mi normalnie wstyd jak się tak zachwycacie
acerka - Śro Mar 14, 2007 16:24
a z jakiego miasta jestes? Ja tez nie mieszkam w wawie, no ale studia i praca sprawiaja ze jestem codziennie w wawie.
Ale to dziwne ze nie widziałas reklamy, dość czesto jest emitowana. Polecam!
pepi - Śro Mar 14, 2007 21:51
Nakło nad Notecią
pewnie nie wiesz
Serio... jak do tej pory nie widziałam tej reklamy... i nawet pytałam znajomych. Też nic
angi - Czw Mar 15, 2007 12:32
HEHHE...no to faktycznie dziwne
włącz sobie tvn po 20 wtedy prawie w każdym bloku reklamowym leci
no i moim skromnym zdaniem wygląda lepiej w TV niż w necie
ale poza tym pełno tego na mieście w różnych formach.
Trzeba powiększyć zdjęcie żeby było dobrze widać ..jak zrobię jeszcze kilka fotek to wam wrzucę
MaciaSS - Czw Mar 15, 2007 21:44
Witam serdecznie,
3ba im przyznać, że się przyłożyli do reklam PLAYa i nie szukali oszczędności..kampania pełną gębą i o to właśnie chodzi...takie czasy i 3ba szukać klienta z latarką w dzień..ale dadzą rady..na bank
PozdroFFki
pepi - Czw Mar 15, 2007 23:19
Widziałam reklamę na TVN
Już wiem... Bo ja po prostu dziś od tygodnia włączyłam tv
MaciaSS - Pią Mar 16, 2007 08:17
Hehe, pochwalam Twoją postawę Pepi..telewizja ryje banie i jest czasopożeraczem nie warto siedziec przed telewizorem.
Ale od czasu do czasu fajnie jest się polansować przed TV
Papa
tola - Pią Mar 16, 2007 12:28
Jesli chodzi o ich kampanie,to rzeczywiście ruszyli nieźle...Genialny pomysł mieli z reklama w metrze i uchwytami w autobusach:)Co to koloru ,to tez strzal w dziesiatke-Warszawa łądnei wygląda w fiolecie:)
a gdyby ktos jeszcze nie widzial reklamy,to tu podaje link-jest tez na youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=TIi4AETPFDo
pepi - Pią Mar 16, 2007 13:17
MaciaSS masz rację... Dlatego nie lubię tv
wolę neta
angi - Pią Mar 16, 2007 16:19
a ja widziałam już nową reklamę w TV
żeby nie byłio że jakimś maniakiem TV jestem, po prostu jak siedze w domu to TV jest włączony i coś tak zawsze obczaje
no a jak wam sie podoba oferta PLAYa?
0,49zł za minute do wszystkich sieci to dobra cena
pepi - Pią Mar 16, 2007 16:36
Pozytywne przy wprowadzeniu nowej sieci jest to, że inne nie będą chciały być gorsze i będą obniżały koszty i kombinowały nowe promocje.
acerka - Pią Mar 16, 2007 18:56
a jaka jest nowa? ja własnie ogladam MTV i co chwile wskakuje logo play na sekundke:) śmiesznie.
A oferta? 49 gr za minute to zdecydowanie najtaniej, no i nie ma podziału sms czy mms! a to plus, bo teraz juz prawie kazdy posiada tel z aparatem
tola - Pią Mar 16, 2007 19:01
Dokładnie..49 gr:) i to bez podziału-czy w godzinach szczytu czy poza nimi.Mi sie to podoba.
MaciaSS - Pią Mar 16, 2007 19:22
Witam,
Zajebista oferta..bez względu na porę 49groszy..zajebiscie oby tak dalej .
acerka - Pią Mar 16, 2007 19:25
Fajnie to przemyśleli ze 49 gr bez wzgledu na to gdzie dzwonisz, jaka sieć. Na "domowy" chyba tez tyle samo, jak myslicie?
|
|
|