Telefony komórkowe, smartfony, akcesoria - jakie wybrać? - Jaki wybrać telefon?
abloablo - Wto Mar 09, 2010 14:14
mam jeszcze jedna prosbe. mogli byscie ,mi polecic jakiegos samsung dotykowego cena ok 500-600 moze byc mniej . slyszalam ze samsungi sa najlepsze z dotykowych telefonow . czy to prawda . ?
ardsdz - Wto Mar 09, 2010 16:57
S7350 mój faworyt poza Samsungiem Corby Pro(o ile nie przepadam za zwykłym Korbusiem to ten nawet mi się w miarę podoba, czyli jakiś postęp jest).
U900? Ja wolę jednak S7350.
M1 ma świetny wyświetlacz, podoba mi się jego design, wykonanie też nie najgorsze.
ziomiwan - Wto Mar 09, 2010 19:32
Dotykowy?
Na pewno samsung avila, sam używałem i sprawowała się wyśmienicie.
B3410- czyli Samsung Delphi, coś jak corby pro ale bez WiFi, nie mniej całkiem fajny telefonik.
Używana Omnia Lite, kolega ardsdz ma ją i bardzo sobie chwali, bo naprawdę super telefon.
Samsung Jet- demon szybkości, świetny dotykowiec, ale bez WM czy Symbiana, czy Androida.
Omnia i900- swojego czasu najlepszy telefon na rynku, do dziś zbytnio nie odstaje za resztą i jest świetna.
Samsung Pixon M8800- idealny telefon jeśli zależy Ci na najlepszej jakości zdjęć. Ma naprawdę świetny aparat.
I do tego Samsung S8300- dotykowiec, a do tego rozsuwany w tradycyjny sposób.
A jeśli dołożyłabyś jeszcze 30zł to możesz kupić Samsunga Corby Pro, jedna z ciekawszych pozycji według mnie.
No i wyżej wspomniany M1 bo jego mocniejszy brat H1 jest nieco droższy.
ardsdz - Śro Mar 10, 2010 14:36
No bez przesady, szefie. Aż tak mocno tom ja tego telefoniku nie chwalę . Ale to naprawdę świetny sprzęt
Delphi-nawet bym na niego nie spojrzał, mając do wyboru wymienione obok
M1, dobry telefonik, prawda, że nieco ubogi w funkcje, ale wszystko co powinien mieć dotykowiec to on w sobie ma.
OmniaI też chyba używana? Ale za 600zł się znajdzie spokojnie.
Pixona raczej nie dostanie, za tą cenę nowego.
JET, brak systemu OS mu nie przeszkadza, mój kolega go ma. Dobra maszynka dla kogoś, kto potrzebuje standardowego dotykowca.
zdrojka - Czw Mar 11, 2010 19:46
Chciałabym zapytać o wspomniany wcześniej LG GT500. Jak się sprawdza? Czy ekran dotykowy w tym LG działa dobrze? Bo z jakimś wcześniejszym słyszłam, że są problemy. Wiecie może coś na ten temat? Z góry dzięki za info.
ziomiwan - Czw Mar 11, 2010 20:26
W GT500 ekran dotykowy działa bardzo dobrze, o niebo lepiej niż w viewty czy cookie.
Jest to nieco wyższy model i naprawdę bardziej dopracowany.
ardsdz - Pią Mar 12, 2010 13:18
Dodam, chyba już gdzieś o tym wspominałem, że teraz ten LG przetrąca nawet Avilę, a tego się nie spodziewałem. Ekran, fakt-dobry, pozatym standard jak na dzisiejsze czasy. Ja tam o żadnych problemach nie słyszałem.
mycha_1995 - Pią Mar 12, 2010 16:25 Temat postu: POMOCY!!!! Hej, mam taki mały problem, chciałbym kupić jakiś fajny telefon z dotykowym ekranem lecz mało znam się na nich. Jakbyście mi mogli pomóc to będę wdzięczny ponieważ nie chcę kupić jakiegoś gów*a.
Rozważam nad:
-Samsung avila
-LG GT505
-LG KU990i
-Samsung GALAXY
A jeśli tatę jakoś namówię to może SE Satio
Jeśli macie inne propozycje albo uwagi do tych telefonów to piszcie
darkgee - Pią Mar 12, 2010 18:55
A co oprócz tego, że ma być dotykowy ma posiadać ponadto?
Chociaż tak właściwie z miejsca mogę powiedzieć, ze najlepszy będzie Samsung Galaxy.
ziomiwan - Pią Mar 12, 2010 19:52
Również polecałbym najbardziej Galaxy, tym bardziej, że dostanie on nowego Androida 2.1.
Galaxy będzie naprawdę dobrym wyborem.
A jeśli to GT500 bądź GT505.
ardsdz - Sob Mar 13, 2010 16:53
Ja stawiam również na Galaxy. Po przystosowaniu sie do niego będzie na prawdę miło.
mateusz01 - Sob Mar 13, 2010 21:53
Witam
Szukam taniego telefonu z gps i wifi (najlepiej dotykowy ale nie koniecznie) i zastanawiam się nad dwoma modelami: LG GT505 I SAMSUNG OMNIA LITE.Proszę żebyście pomogli mi wybrać, wyrazili swoje opinie o tych telefonach.A może macie jakieś inne propozycje jeśli tak to piszcie.
Z góry dzięki za pomoc.
ardsdz - Nie Mar 14, 2010 14:43
Ja mam Omnię lite I jest świetna. Świetny dotyk, dobry i stabilny system, aparat w dzień robi śliczne zdjęcia, kit że nie ma lampy, to jest telefon, nie cyfrówka, ekran jest duży i przejrzysty. Zainstalowałem na nim od c... nakładek, także zdjęć pulpitu dawał nie będę, bo to już nie jest standardowy telefon. W razie czego pomożemy go "stuningować". Ogromne możliwości i to za niewygórowaną cenę. Napewno warto. No chyba, że Ci nie zależy na systemie i jego możliwościach.
ziomiwan - Nie Mar 14, 2010 15:27
Ja również polecam bardziej Omnie Lite, jest to świetny telefon jak kolega wyżej napisał i napewno z większymi możliwościami niż LG GT505, choć ten telefon też jest niezły.
mateusz01 - Nie Mar 14, 2010 15:45
Wielkie dzięki przekonaliście mnie biorę Omnie Lite.Jeszcze raz dzięki.
|
|
|