Telefony komórkowe, smartfony, akcesoria - jakie wybrać? - Jaki wybrać telefon?
darkgee - Wto Maj 25, 2010 13:45
Do Samsunga można mieć pełne zaufanie. Od 2 lat wypuszcza wyłącznie bardzo dopracowane produkty i aktualnie (wg mnie) jest najlepszym producentem telefonów komórkowych.
piotr3008 - Wto Maj 25, 2010 19:21
poszło. raczej mnie namówiliście.tylko gdzie go można kupić? jak macie jakieś info że już jest dostępny a nie w przedsprzedaży za miesiąc to piszcie. na stronach euro jest, ale w sklepach chyba nie. bezsensu.
no chyba, że jeszcze jakiś inny typ z nadchodzących premier
taka jeszcze refleksja jak sobie poczytałem o tym telefonie. to nie jest taka zabawka z zaje..ekranem? takie psp w wersji mini dla młodszych a nie starego 35 letniego konia . mój arte to jest jednak poważny telefon
a tu jeszce opinia na temat wave vs htc desire:
Desire, Desire i jeszcze raz Desire. Jest o wiele lepszy od Wave (to jak porównywanie malucha z Mercedesem). Desire jest szybki - za sprawą Snapdragona o taktowaniu 1 GHz i ma sporo RAM-u. Android ma bardzo dobre przeglądarki - do wyboru domyślna, Opera Mini 5 natywna i Dolphin Browser HD. Dziesiątki tysięcy darmowych aplikacji w Android Market. Ekran Desire jest pojemnościowy i wspiera multitouch, więc na pewno będzie wygodny.
nie znam sie więc nie wiem czy to jest prawda ale często spotykam sie z brakiem wiary z systemem Bada, którego przyszłośc porównują do systemu nokii-Maemo
darkgee - Wto Maj 25, 2010 19:26
Wave'a na razie nie kupisz nigdzie, ponieważ teraz możesz go najwyżej zamówić.
Sam Wave będzie wyglądał dobrze zarówno w rękach poważnego faceta, jak i wyluzowanego nastolatka, także nie ma co się martwić, że telefon zostanie źle odebrany przez otoczenie posiadacza.
piotr3008 - Wto Maj 25, 2010 19:30
mi dzis w euro powiedzieli ze jak zamówie w ciagu 3 dni będzie w wybranym przeze mnie sklepie euro w warszawie. na stanie nie ma go w żadnym sklepie w Polsce
no właśnie Darkgee, arte nie widziałem w rękach żadnego wyluzowanego nastolatka
oczywiscie świadomie trochę przesadzam. ważne jest własne zadowolenie.
dzieki za Twoje opinie
darkgee - Wto Maj 25, 2010 19:32
Na razie nie miał u nas premiery, to też go nie ma. A jak zamówisz przez te 3 następne dni, to będziesz go miał w jakimkolwiek sklepie Euro w W-wie, jak wyjdzie.
piotr3008 - Wto Maj 25, 2010 19:34
no nie wiem czy sie dobrze rozumiemy. zapewniali mnie że w ciągu 3 dni od zamówienia.
czyli jak dziś zamówie to w piątek lub sobotę powinien być
darkgee - Wto Maj 25, 2010 19:48
Faktycznie. Właśnie przeczytałem, że w Euro ma być dostępny pod koniec tygodnia, więc całkiem możliwe, że jeżeli go dzisiaj zamówisz, to na weekend dostaniesz.
Norgal - Śro Maj 26, 2010 00:13
Dzieki wlasnie czegos takiego szukalem, ale jakk bscie mieli inne propozycje to smialo.
ziomiwan - Śro Maj 26, 2010 14:16
Do Samsunga możecie mieć pełne zaufanie! Od kilku lat jadę na ich telefonach i nigdy nic mi się nie zepsuło prócz tasiemki w U700 którą wymieniają na gwarancji.
A Wave to cud miód orzeszki ziemne
darkgee - Śro Maj 26, 2010 18:29
Norgal, możesz się jeszcze rozejrzeć za HTC Hero, gorzej wyposażony, ale też ma ekran pojemnościowy i jest troche mniejszy od Wave'a oraz jest o 200zł tańszy.
ziomiwan - Śro Maj 26, 2010 21:02
No ja już chyba wolałbym dać ciut więcej pieniędzy jeśli kupowałbym za tyle telefon i mieć coś naprawdę super.
HERO nie dorównuje nawet w 1/4 Samsungowi Wave.
Norgal - Czw Maj 27, 2010 11:04
Dzieki za propozycje ale ja preferuje chyba cos takiego darkgee napisał/a: | Myślę, że podpasował by ci Samsung B2100 albo B2700. | Potrzebuje cos co wytrzyma troche wody, czesto zdarza mi sie ze telefon spada na ziemi. Dla mnie to juz nadto jak telefon ma radio, odtwarzac mp3 i aparat i dodatkowo dobra pamiec.
ziomiwan - Czw Maj 27, 2010 11:06
Więc B2100 lub B2700 od Samsunga napewno Ci się sprawdzi.
piotr3008 - Czw Maj 27, 2010 14:03
witajcie moi drodzy.
jutro odbieram wave. ciekaw jestem tego telefonu.
ostatni dostępny z magazynu centralnego jednej z sieci
Jak mnie nie wysterują, napisze wrażenia.
Dzięki za wszelkie uwagi i rady.
darkgee - Czw Maj 27, 2010 15:55
Koniecznie napisz jak ci się podoba. Czekamy z niecierpliwością.
|
|
|