Operatorzy: T-Mobile, Plus GSM, Orange, PLAY - abonament czy karta
haloxavi - Pon Sie 17, 2009 15:30
Więc wydaje mi się, że wciąż przeważa karta, chociaż Era obecnie postarała się obecnie o połączenie dwóch ofert poprzez tą usługę w rodzinie. Moja siostra i mama mają abonamenty, ja mam kartę i połączyliśmy się w grupę, do każdej z nich mam po 2 tyś minut miesięcznie Miło, że jedną ofertą docenili klientów na kartę i abonamentu, chociaż usługę inicjuje osoby posiadająca abonament.
ziomiwan - Pon Sie 17, 2009 17:41
Rzeczywiście nowa oferta ery jest bardzo ciekawa i dla rodzinki jest jak najbardziej super. 2tysiące minut wątpię że wygada się z rodziną w miesiąc. Tym lepsza jest oferta jeśli jeden z członków rodziny przebywa gdzieś dalej np w pracy na drugim końcu kraju.
Ale w ofercie na kartę uważam że heyah zwycięzą.
haloxavi - Śro Sie 19, 2009 14:52
A właśnie ciekawe jak to jest z rozmowami za granicą, zaraz zerknę w regulamin bo nie sądzę, aby można było tak rozmawiać za darmo. Jeśli chodzi o oferty na kartę to i TT i Heyah maja coś w sobie TT to choć Godziny za Grosze i fajne startery, taryfa HOT, a Heyah to takie rozmowy za granicę i darmowe smsy wewnątrz sieci.
mateuszBBB - Czw Sie 27, 2009 16:05
Widze, ze wszyscy wola prepaid od abonamentu. No i ja tez chyba jestem po stronie ofert na karte, choc ostatnio jak przegladalem strone Orange'a i rozmawialem ze znajoma, to musze powiedziec, ze ladnie pracuja teraz nad abonamentem. Z tego co widzialem, to przy abonamencie 200zl mozna miec do 1120 minut w prezencie. Przy mniejszych kwotach tez cos jest, ale pamietam tylko te skrajna, najwieksza liczbe.
haloxavi - Pią Sie 28, 2009 12:56
Kolego 200 zł? Ja nie wiele więcej wydaję przez cały rok na telefon
Ludzie poszukują bardziej oszczędności niż tak dużych kwot, chociaż znajdą się na forum zapewne osoby, które wykorzystują tyle pieniędzy miesięcznie na połączenia
mateuszBBB - Pią Sie 28, 2009 17:03
Hehe, no bo to jest tak, jak mowilem, zapamietalem tylko skrajna propozycje. No, ale postanowilem poprzec czyms moje slowa z poprzedniego postu i wyszukalem link, oktorym mowilem: http://www.orange.pl/port...icle?id=3986097 Wynika z tego, ze promocje sa od abonamentu 35 zl na miesiac, czyli juz bardziej dostepnych dla mniej wygadanych osob.
haloxavi - Wto Wrz 01, 2009 13:27
Jeśli preferujecie abonament to zerknijcie na urodzinową ofertę Ery. Jest dużo minut do zgarnięcie, ewentualnie atrakcyjne pakiety danych. Z tego co przeglądałem oferty to Era daje w abo teraz najwięcej miniut:
http://www.telepolis.pl/news.php?id=15778
ja tam mimo wszystko zostaję przy karcie :p
bociek - Czw Wrz 03, 2009 12:56
haloxavi oferta ery nie jest zła ale trochę jednak z pomarańczy zabrali. Tylko że Orange daje bardziej urozmaicone prezenty na zawsze, większy wybór jest i można sobie dzięki temu korzystniej skonfigurować ofertę
bartosz93w - Czw Wrz 03, 2009 18:36
Ja np. pisze i rozmawiam tylko z jedna osoba. I trochę korzystam z neta z tele. I to mogę mieć za 30 zl miesięczne w mixplusie.
ziomiwan - Czw Wrz 03, 2009 22:19
Bartosz ja mam to samo też mixplusa i 30zł wystarcza mi w zupełności, pisanie z dziewczyną, dzwonienie do dziewczyny, do znajomych itd i pakiet 25mb w tym i jeszcze troszkę zł zostaje. Lepsza oferta? Dla mnie chyba niema. Tym bardziej, że za 10zł piszę i dzwonię z dziewczyną do bólu.
haloxavi - Wto Wrz 08, 2009 11:30
bartosz93w napisał/a: | Ja np. pisze i rozmawiam tylko z jedna osoba. I trochę korzystam z neta z tele. I to mogę mieć za 30 zl miesięczne w mixplusie. |
Coś takiego możliwe jest w TT, wystarczy tylko duostarter i rozmawiasz dożywotnio za darmo z jedną osobą, pilnujesz tylko ważności konta.
serek336 - Pią Wrz 11, 2009 13:00
W TT to słyszałem tylko o godzinie za grosze...o tym, że mozna rozmawiać z jedną osobą za free nie wiedziałem.
Chociaż moim zdaniem jak ktoś rozmawia dużo w sieci to opłaca się oferta pomarańczy. Niedawno w NOG wprowadzili coś takiego, że za doładowania od 25 pln wzwyż dają bonusy w sieci (od 1 do 6 h). To chyba związane jest z wyjściem jakiegoś nowego startera.
haloxavi - Wto Wrz 15, 2009 11:17
No wiesz... godzina, a nie ograniczony czas to wielka różnica. Zresztą te bonusy są przecież bardzo ograniczone czasowo. W TT teraz można zgarnąć sporo pieniążków dzięki potrójnemu doładowaniu, wczoraj puszczali reklamę w TV
geralt - Śro Wrz 16, 2009 11:01
haloxavi napisał/a: | Zresztą te bonusy są przecież bardzo ograniczone czasowo |
Wiesz, dla mnie te ograniczenia czasowe w promocjach orange (happy day itp) nie stanowią dużego problemu. Jak ktoś lubi gadać przez telefon (z dziewczyną, albo z kumplem), to i 3 godzinki da radę wygadać w ciągu dnia...
bartosz93w - Śro Wrz 16, 2009 13:36
geralt ma racje. I dla tego wole plusa za 10 zl gadasz ile chcesz i piszesz ile chcesz.
|
|
|