|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako czy |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Glownie chodzi mi o kamere i krecenie wideo. Ktory polecacie?
|
15598 |
3 |
Tak jak w temacie którego fona wybrać? A i czy opłaci się kupić używany ...
|
15361 |
6 |
Witam. Chciałbym dokonać zakupu nowego telefonu w cenie maxymalnej nie przekraczającej 800 zł. Wcześniej posiadałem ...
|
15331 |
7 |
bardzo proszę o poradę. Nie mogę się zdecydować na wybór telefonu: czy samsung u900 soul ...
|
15289 |
5 |
Witam, Zmieniłam telefon i teraz chciałabym odzyskać SMS od 2 kontaktów. ...
|
15109 |
0 |
Jak w temacie. Mam zamiar kupić nowy telefon (właśnie koń czy mi sięumowa z operatorem) i ...
|
15079 |
5 |
Witam. Mam pilne pytanie i liczę na Waszą odp ;) czy ten telefon jest ...
|
15046 |
2 |
I mam dylemat który model wybrać. Porównywałem je i wychodzą mi raczej kosmetyczne różnice. Może ...
|
14932 |
6 |
Witam. Chcę wziąć telefon na abonament i wybieram pomiędzy Orange a Play. [br ...
|
14809 |
3 |
Jak w temacie - który telefon polecacie? A może jeszcze jakiś inny w tym przedziale ...
|
14749 |
3 |
witam. który telefon jest lepszy nokia 6500 slide czy samsung U900Soul ?
|
14686 |
9 |
No to jedziemy : D. Zacznijmy od tego, że mam sonny ericssona c702 i ...
|
14680 |
7 |
Witam. Zastanawiam się nad kupnem telefonu i myślę nad jednym z tej pary. ...
|
14662 |
6 |
Witam serdecznie :mrgreen: Ostatnio prze czytałem pewien artykulik na temat wirtualnych operatorów, ...
|
14659 |
0 |
Nie moglam znalezc telefonu,podejrzewalam zgubienie wiec poszlam do salonu play zgłosic,aby zablokowali karte. Telefon się ...
|
14590 |
4 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|