GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Strona Główna GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ
 UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Strona Główna » Tagi » czy
Tematy oznaczone jako czy
Tytuł / treść wątku  Wyświetleń  Odpowiedzi 

Telefon stacjonarny bezprzewodowy - PANASONIC czy SIEMENS ??

Która marka lepsza jeśli chodzi o telefony stacjonarne bezprzewodowe ???
14584 0

Czy angielskie menu można zmienić na polskie?

Jestem żółtodziobem w sprawach telefonów. Chciałabym sobie kupić telefon, ale jest tylko angielskim menu. czy ...
14533 6

se K550i czy nokia 6125???

Ktory wybrac?? Jesli na ktorys wskazecie to napiszcie dlaczego wlasnie on i dlaczego jest lepszy ...
14443 7

Czy dobrym telefonem jest ASMAX?

Potrzebuję bezprzewodowy telefon do domu. Taki wpadł mi w oko ASMAX ale nie mogę tej ...
14377 1

Czy obsłuży pamięć zewnetrzną 4Gb

Chcem kupić kartę ORYGINALNA MS 4GB HighSpeed do Sony Ericsona K750i ale nie wiem czy ...
14374 3

czy jest mozliwosc przywrocenia sms z nokiN70

witam. chciałabym sie dowiedzieć czy jest możliwość przywrócenia skasowanych sms-ów z nokii N70. SMSy raczej ...
14350 5

Czy Twój smartfon jest zainfekowany?

Coraz więcej prywatnych informacji, zdjęć czy filmów użytkownicy przechowują na swoich smartfonach i wielu z ...
14275 2

motorola czy nokia ??

mam dylemat chcialem zmienic tel ale nie wiem co wybrac? motorolev3i czy jakas nikie moze ...
14230 4

Telefon stacjonarny - Czy warto dopłacać za markę?

Serdecznie witam wszystkich użytkowników forum halohalo.pl

Jak zauważyłem w tematach poniżej, wielu ...
14155 1

Nokia N95 8GB czy HTC TyTN II co wybrać??

Jestem przed wymianą telefonu w orange. Nie umiem się zdecydować między tymi dwoma telefonami. Proszę ...
14104 7

Czy model 7220 ma polskie znaki?

Chodzi o czywiście o wysyłanie sms-ów; nie mogę znaleźć polskich znaków (ą, ę, ś, ć...)
14011 5

Hey zh czy PLAY

Co lepiej wybrac
HEy AH ma 0.79 zl za minute w połączeniu do wszystkich ...
13918 5

Samsung Avilla S5230 czy Samsung Delphi B3410 + ankieta

Mam zamiar kupić sobie telefon z ekranem dotykowym i zastanawiam się nad tymi dwoma modelami ...
13897 5

Samsung D900i czy SE k550i?

Witam. Na dniach zamierzam kupić nowy telefon, ale nie wiem który wziąść. SE lepiej podoba ...
13891 5

nokia 5230 czy samsung monte? GPS

hej. wzialem pod celownik dwa modele telefonow, zamierzam wybrac jeden z nich.. otoz: nokia 5230 ...
13831 4