Tematy oznaczone jako lg |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
mam lg KC550 i mam taki problem(od razu mowie ze szukalem w google ale nie ...
|
12541 |
1 |
Witajcie mam następujący problem w wyżej wymienionym telefonie. Gdy próbuje przy pomocy bluetootha przesłać ...
|
12535 |
0 |
Dostępność i cena Przedsprzedaż lg G6 zakończona. Smartfon trafił do regularnej sprzedaży ...
|
12535 |
0 |
Nowa seria Q od lg wprowadza kluczowe funkcje flagowych modeli oraz nowoczesne wzornictwo do smartfonów ...
|
12406 |
0 |
mam dylemat który telefon kupić. Mogę dać za niego max 850 zł. Przeglądałem już parę ...
|
12292 |
3 |
Po poprawnym zainstalowaniu lg PC suite III system windows XP SP3 uznaje urzadzenie jako nieznane ...
|
12265 |
1 |
Kupiłam ten oto właśnie telefon na allegro i okazało się że ma drobną usterkę. Pisząc ...
|
12007 |
3 |
mam pytanie: jak sądzicie który telefon jest lepszy lg kc550 czy kf600?
|
11944 |
3 |
lg przenosi innowacyjną technologię OLED z telewizorów do smartfonów Nowy smartfon klasy ...
|
11896 |
0 |
Najlepsza innowacja, Najlepsze wzornictwo oraz Przyjazne użytkownikowi funkcje - flagowy smartfon firmy lg Electronics zdobył ...
|
11881 |
0 |
:: http://www.youtube.com/watch?v=Z8C1qj6WIiA :: Ten filmik pokazujący nowe dziecko firmy lg rozłożył mnie na łopatki... ...
|
11710 |
3 |
Witam mam od wczoraj ten telefonik i mam ogromny problem z zasięgiem w miejscach gdzie ...
|
11705 |
3 |
Doskonałe funkcje multimedialne, większe możliwości dopasowania oraz intuicyjność obsługi to główne zalety nowego interfejsu smartfonów ...
|
11701 |
0 |
Filtry Hi-Fi, zaawansowane zestawy ustawień oraz strumieniowanie muzyki H-Fi -najnowszy smartfon lg stworzony dla melomanów.[br ...
|
11668 |
0 |
Witam proszę o informacje jakie koszty są związane z ściągnięciem blokady simlock z lg KP500, ...
|
11665 |
1 |