|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako czy |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Witam. Nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat. czy w SGH czy w LG. ...
|
13714 |
3 |
Witam! Z racji tego, że jestem nowy na tym forum i to mój pierwszy ...
|
13621 |
6 |
Witam, chciałem zapytać, który z tych telefonów powinienem wybrać. Mam okazję kupić ...
|
13567 |
3 |
Witam Która nokia jest lepsza n70 czy e50 ??? ...
|
13351 |
4 |
Witam. Mam do wyboru 3 telefony :L LG KC550, SE K770i oraz ...
|
13324 |
6 |
Witam mam taki problem nie wiem który telefon wybrać :???: nokine n82 czy n95 8gb ...
|
13279 |
5 |
Witam Mam prośbę od osób bardziej (mobilnych) niż ja aby pomogły mi ...
|
13198 |
6 |
Witam, niedługo muszę kupić nowy telefon, mam do wyboru te dwa, który będzie lepszy? Zależy ...
|
13168 |
1 |
czy korzysta ktoś z usługi tele2 dostępu do internetu przez modem? czy warto? czy jednak ...
|
13120 |
2 |
Jak wynika z badania MEC Wavemaker z 2016 roku, ponad jedna trzecia polskich internautów blokuje ...
|
13120 |
1 |
Witam, Dostałem ostatnio ofertę przejścia z TP SA do Tele24 na korzystnych ...
|
13063 |
3 |
Abonament czy karta? Długoterminowa umowa, telefon w ofercie, a może konkurencyjna oferta i wygoda bez ...
|
13000 |
0 |
Witam! Szukam kogos , kto uzywal badz uzywa telefonu stacjonarnego bezprzewodowego marki ...
|
12994 |
1 |
Moja matka kupiła mi telefon w promocji zetafon, zarejestrowany na nią. Razem z telefonem przyszła ...
|
12973 |
3 |
czy w tym modelu da sie jakos ustawic swoj dzwonek (wgrany przez kabelek) tak aby ...
|
12723 |
3 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|