|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako lg |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Mam problem z przypisywaniem kontaktów do grup, a raczej z ich funkcjonowaniem. Właśnie nie mam ...
|
8905 |
1 |
Witam! Zastanawiam się nad kupnem Noki E 71 bądź lg KM900.O systemie ...
|
8860 |
2 |
witam mam pytanko: jaki kabel bedzie pasował do mego modelu? ( lg kg290)? na allegro ...
|
8785 |
0 |
witam czy lg KU970 pośada funkcje nagrywania połączeń taką jak sony ericssony
|
8629 |
0 |
Witam. nie mogę zdecydować się miedzy tymi telefonami: lg KU990i, Samsung S5230 Avila, ...
|
8608 |
2 |
Który z tych dwóch telefonów wg Was jest lepszy? zastanawiam się nad kupnem jednego z ...
|
8569 |
2 |
Witam, Będe bardzo wdzięczny, jeśli ktoś kto kiedykolwiek używał lg c3310 powie o jakości ...
|
8548 |
0 |
Mam pytanie dotyczące różnic między telefonami wymienionymi w temacie. Głównie dotyczy ono funkcjonalności oraz ekranu ...
|
8467 |
2 |
Witam Mam problem z usuwaniem wysyłanych wiadomości na tym telefonie. ...
|
8467 |
0 |
Witam, Posiadam lg KU380 i nie mogę włączyć Bluetootha ponieważ wyskakuje mi[br ...
|
8404 |
0 |
Sprzedam telefon lg GU280 3G. Telefon jest w bardzo dobrym stanie wizualnym, a ...
|
8104 |
0 |
Sprzedam lg Swift Gt540. Z gwarancją do 21listopada 2012. W stanie idealnym. Brak uszkodzeń, ...
|
7990 |
0 |
CHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC CO SADZICIE O NOWYM lg BALI?? PODOBNO MA DUAL SIM? CZY JEST ...
|
7768 |
1 |
Witam Wszystkich zapraszam do licytacji! Wszelkie info i kontakt podany w licytacji. [br ...
|
7756 |
0 |
Mam problem który telefon wybrać samsung u600 czy lg kc550?
|
7747 |
1 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 6 | |
|
|