|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako na |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Obalimy trochę mitów, które wyrosły na gruncie Windowsa Mobilnego w Samsungach nowszych nieco: [br ...
|
12703 |
4 |
Witam, mam bardzo nietypowy problem.... Od ra na mama probuje sie do mnie ...
|
12673 |
0 |
Wiceprezes ASUS Eric Chen trakcie konferencji The Edge of Beyond na targach IFA 2017 w ...
|
12610 |
0 |
Samsung Galaxy Tab S3, tablet klasy premium, jest już dostępny na polskim rynku. To stylowe ...
|
12541 |
0 |
Orange Polska bezprawnie przedłużała umowy o świadczenie usług stacjo narnych o wiele miesięcy bez wyraźnej zgody ...
|
12526 |
0 |
ZAGG Inc., właściciel marki InvisibleShield oferującej kompleksowe rozwiązania w zakresie ochrony ekranów urządzeń mobilnych wprowadził ...
|
12517 |
0 |
Mieszkańcy kolejnych dwudziestu pięciu miast i wsi z całej Polski mają szansę zdobyć multimedialną świetlicę ...
|
12508 |
0 |
Chcesz czerpać przyjemność z aktywnego trybu życia, a nowoczes na technologia to nieodłączny element Twojego stylu? ...
|
12505 |
0 |
Mam pytanko czy da się jakoś zmienić czas oczekiwania na połączenie w sieci plus. Bo ...
|
12490 |
3 |
Od 15 czerwca br. w Unii Europejskiej wszyscy będziemy korzystali z usług telekomunikacyjnych na nowych ...
|
12415 |
0 |
10 GB Internetu i NoLimit do wszystkich za 25 zł Nielimitowane rozmowy ...
|
12412 |
0 |
Hej! Mam sony ericsso na k750i z ery, a uzywam plusa. Zdjelam simlocka ale nie potrafie ...
|
12388 |
2 |
W jakie gry na xboxa i playstation gracie najchętniej? Ja pokusiłem się o grę ...
|
12367 |
1 |
Netia rozpoczęła sprzedaż usług na łączach zmodernizowanych do standardu światłowodowego (oferta do 900 Mb/s). Pakiet: ...
|
12322 |
0 |
Witam chciałby przejść z karty na abo nament lub mixa w plusie. Jaka bedzie najlepsza oferta. ...
|
12280 |
5 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|